Ti tiltakoznátok ez ellen? Lent a többi.
Nem tiltakoznék, ugyanis dolgoztam nőgyógyászaton és akinél azt látjuk, hogy igénytelen/élősködői lehetnek/hepás lehet azokat elkülönítjük az egyik kórterembe. Van egy kórterem, amit direkt erre a célra használunk, oda még akkor sem teszünk mást, ha csak ott van hely, akkor felajánljuk a v.i.p. szobát, vagy inkább a mellettünk lévő osztályra tesszük, ahol hasonlóan nőgyógyászati betegek vannak.
Megvannak ennek a szabályai is, körültekintőbbnek kell lenni az ilyen betegekkel, szájmaszk, kesztyű, állandó fertőtlenítés.
Az aids még nem volt eddig probléma az országban, kevesen voltak, az évek alatt nem is találkoztam hiv+ beteggel. A hepatitis viszont minden hónapban van legalább 1, mert a 80-as években és azelőtt még nem szűrték úgy a véreket és sokan sajnos kaptak hepás vért (szóval nem mindenki önhibájából lett beteg). Őket is külön kórterembe tesszük. Sajnos szülés után ez valós veszély, ugyanis minden szülő nőt szinte varrtak valahol, vagy altájon, vagy a hasán, véreznek is. Elég, ha az egyik összevérzi a wc-ülőkét, a másik meg elcsúszik rajta és a gátsebébe kerül.
Én ha szülnék, vip szobát kérnék (az egészségem megér napi 10000 Ft-ot).
Minden civilizált országban az ellenőrizetlen emberek karanténba kerülnek egy ideig, amig biztonságosak nem lesznek az ottani lakosokra.
Amig leellenőrzik az oltási könyvüket, vagy megkapják az oltásokat + egy ideig.
Nyilvánvaló, hogy eleve a kórház elkülöníti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!