Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés 16 évesen? Tapasztalatok?

Szülés 16 évesen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hogyan mondtátok el a szüleiteknek?Az iskolátokban hogy fogadták?A szüleim utálják a barátom,mert nem magyar származású(nem cigány,arab,bár apám szerint a kettő ugyanaz).Nem szeretném elvetettni,ezért kérlek írjatok le mindent amit erről tudtok/tapasztaltatok!Előre is köszi.

2017. jan. 1. 03:11
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi kommentjeiteket,mindenkinek menni fog a zöld!:)Valószínűleg hazaköltözöm és magántanuló leszek,de erről még nem beszéltünk,nem tudok róla konkrétabban semmit.14 hetes terhes vagyok,ma voltunk a nővéremmel dokinál(anyám csak akkor lett volna hajlandó eljönni velem,ha "kikaparják" belőlem,de nem egyeztem bele)A barátom alig szól hozzám már,csak ha "muszáj" ugymond...Ideges,nem örül neki,de ő is azt mondta,hogy ne vetessem el,de nem tudom hogyan lesz ez az egész,azért Pest-Győr az durva távolság..Ha valaki még olvassa itt a válaszokat,annak igen megköszönném,ha segítene ebben,valaki aki esetleg volt hasonló helyzetben?Emiatt aggódom..Remélem megbékél,mert én tényleg szeretem,ugyan sokat olvastam az arabokróp,de ami megtörtént,az megtörtént.
2017. jan. 4. 21:18
 42/45 anonim ***** válasza:
Miből fogod eltartani a babát? Anyukádék pénzéből? Miből fogod etetni, ruházni, taníttatni? Apja már most sehol... !
2017. jan. 4. 22:53
 43/45 anonim ***** válasza:
Miben kérsz segítséget?
2017. jan. 4. 22:54
 44/45 anonim ***** válasza:

Milyen ferfi ejt egy iskolastlanyt teherbe pfff

Anyad inkabb gyogyszert iratott volna neked

2017. jan. 4. 23:45
 45/45 anonim ***** válasza:
Szia!Ha esetleg még visszanéznél ide...keresztlányom párja arab (már 5éve) soha meg nem csalná,meg nem sértené a keresztlányomat,tisztességes,rendes,jol nevelt pasi.Egyébként 18 volt a k.lányom mikor összejöttek,a srác 23.Együtt élnek,mindent együtt értek el.Bár nem ejtette teherbe,a k.lányom is gondoskodik arrol hogy ez egyenlőre ne forduljon elő,ebből a szempontbol más a szitu,csak szerettem volna ellenpéldát felhozni az általánositásokkal szemben :)
2017. ápr. 17. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!