Szülés 16 évesen? Tapasztalatok?
Ne haragudj kérdező, de ha már nem védekeztetek, akkor eszed legyen arra is, hogy végiggondolod a mostani helyzetet és a jövőt!
Ez a srác egy teljesen más kultúrából jött, amiről neked dunsztod nincsen. Ez így elég nagy gáz! Egy muszlimnak az európai lányok -házasság nélkül- csak szexre és szórakozásra kellenek. Udvarolni, szövegelni tudnak, amit szépen bevesztek, mögötte viszont teljesen mást gondolnak. Ismerem a kultúrát, többször voltam kint is, sokat beszélgettem velük. A legjobb barátnőm férje muszlim.
A másik az, hogy 16 éves vagy, tehát kiskorú, gyermek! Hogy a fészkes fenébe akarsz egy gyereket felnevelni, mikor az iskolát sem fejezted be, az alapokat sem (érettségi), munkád sehol!
Egy gyerek nem pár hónapra szól, hanem egész életedre! 24 órás, non-stop szolgálat, áldozat, lemondás, kitartás. Neked fogalmad sincsen arról, mekkora meló egy gyermek felnevelése.
A mi kultúránkban egy 16 éves lány teljesen éretlen erre a feladatra mentálisan. Talán eddig életemben 1 olyannal találkoztam, akinél nem ez volt a véleményem. (ő viszont nagyon problémás családi háttér miatt koravén volt)
Gondold ezt egy picit végig. A srác magadra fog hagyni, vagy ha mégis esküvőre kerül a sor, majd szembesülsz a kultúrális különbségekkel nagyon hamar és válás lesz a vége.
Ha egyedül akarsz egy gyereket felnevelni a szüleid nyakán, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!