Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés 16 évesen? Tapasztalatok?

Szülés 16 évesen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hogyan mondtátok el a szüleiteknek?Az iskolátokban hogy fogadták?A szüleim utálják a barátom,mert nem magyar származású(nem cigány,arab,bár apám szerint a kettő ugyanaz).Nem szeretném elvetettni,ezért kérlek írjatok le mindent amit erről tudtok/tapasztaltatok!Előre is köszi.

2017. jan. 1. 03:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
88%
Élsz még?Mit mondott az arabod?
2017. jan. 2. 22:10
 32/45 A kérdező kommentje:
Élek még.A barátommal nem volt akkora baj,ideges lett,de annyit mondott,hogy megoldjuk.A szüleim viszont totálisan kiakadtak,bár ez volt.Szerdán megyek nődokihoz,de nem fogom elvetetni semmiképpen,a szüleimnek term
2017. jan. 3. 01:22
 33/45 A kérdező kommentje:
természetesen ez a célja* De ez nem t
2017. jan. 3. 01:23
 34/45 A kérdező kommentje:
*to
2017. jan. 3. 01:24
 35/45 A kérdező kommentje:
Jézus,telespammeltem a helyet.Bocsánat,de ez a telefon reménytelen eset.A lényeg,hogy a szüleim abortusz-pártiak,de ez nem történhet meg.
2017. jan. 3. 01:27
 36/45 anonim ***** válasza:
92%
Pedig igaza van a szüleidnek!
2017. jan. 3. 07:46
 37/45 anonim ***** válasza:
91%
Egyedül fogsz maradni a gyerekkel.
2017. jan. 3. 07:48
 38/45 A kérdező kommentje:
Ma este eljön hozzánk a barátom hogy anyámék beszéljenek vele(nem mentem vissza a héten Pestre).A szüleim is ugyanezt mondják,hogy itt fog hagyni,egyedül maradok és kezdek tényleg megijedni,de nem fogom még mindig elvetettni.
2017. jan. 3. 15:31
 39/45 anonim ***** válasza:
91%
Ha már megtartod a babát legalább azt próbáld elérni,hogy csak magyar állampolgárságot kapjon a kicsi,nehogy Te is úgy járj,mint mások,és apuka letiplizzen később a gyerekkel.
2017. jan. 3. 18:43
 40/45 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj kérdező, de ha már nem védekeztetek, akkor eszed legyen arra is, hogy végiggondolod a mostani helyzetet és a jövőt!

Ez a srác egy teljesen más kultúrából jött, amiről neked dunsztod nincsen. Ez így elég nagy gáz! Egy muszlimnak az európai lányok -házasság nélkül- csak szexre és szórakozásra kellenek. Udvarolni, szövegelni tudnak, amit szépen bevesztek, mögötte viszont teljesen mást gondolnak. Ismerem a kultúrát, többször voltam kint is, sokat beszélgettem velük. A legjobb barátnőm férje muszlim.

A másik az, hogy 16 éves vagy, tehát kiskorú, gyermek! Hogy a fészkes fenébe akarsz egy gyereket felnevelni, mikor az iskolát sem fejezted be, az alapokat sem (érettségi), munkád sehol!

Egy gyerek nem pár hónapra szól, hanem egész életedre! 24 órás, non-stop szolgálat, áldozat, lemondás, kitartás. Neked fogalmad sincsen arról, mekkora meló egy gyermek felnevelése.

A mi kultúránkban egy 16 éves lány teljesen éretlen erre a feladatra mentálisan. Talán eddig életemben 1 olyannal találkoztam, akinél nem ez volt a véleményem. (ő viszont nagyon problémás családi háttér miatt koravén volt)

Gondold ezt egy picit végig. A srác magadra fog hagyni, vagy ha mégis esküvőre kerül a sor, majd szembesülsz a kultúrális különbségekkel nagyon hamar és válás lesz a vége.

Ha egyedül akarsz egy gyereket felnevelni a szüleid nyakán, akkor hajrá.

2017. jan. 3. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!