Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés 16 évesen? Tapasztalatok?

Szülés 16 évesen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hogyan mondtátok el a szüleiteknek?Az iskolátokban hogy fogadták?A szüleim utálják a barátom,mert nem magyar származású(nem cigány,arab,bár apám szerint a kettő ugyanaz).Nem szeretném elvetettni,ezért kérlek írjatok le mindent amit erről tudtok/tapasztaltatok!Előre is köszi.

2017. jan. 1. 03:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
86%

Előző, mem érted, hogy nem 25 éves, hanem 16??? Nem diplomára gyúr, hanem érettségire.

Ismétlem, igenis lehet gyerek mellett tanulni, de csak segítséggel. Te sokkal jobb helyzetben van, pl. van férjed.

2017. jan. 1. 16:27
 22/45 anonim ***** válasza:
24%

te meg elolvastad, hogy írtam, hogy ezért menjen majd inkább egészség irányba és lehet egyetemre, mert ott van szoctám?

nem azt mondtam, hogy 16 évesen jó dolog ami "történt" mert úgy 4 évet várhatott volna, de hidd el engem is leszólnak úgy,hogy gyerekemet 24-25 évesen szültem...tehát az lesz a normális lassan, ha azt írom 30 vagyok?

2017. jan. 1. 16:41
 23/45 anonim ***** válasza:
64%
Huuu 19-es, mindjárt elszégyellem magam, amiért 28 éves vénasszonyként szültem, ráadásul diplomával a zsebembem, sok éves (ráadásul jól fizető) munkatapasztalattal a hátam mögött. Azt már nem is említem, hogy nem szorultunk rá senki segítségére (és még a páromtól sem függtem), a gyerekkel otthon töltött idő pedig nem arról szólt, hogy aztán felvágjak, mennyire okos vagyok, mert tanulgatok közben.
2017. jan. 1. 16:48
 24/45 anonim ***** válasza:
68%
Reménytelen.
2017. jan. 1. 17:04
 25/45 anonim ***** válasza:
20%

szia!

Én 16 évesen szültem a gyermekemet.

Az iskolát ott kellett hagynom de amint ovodás lesz elmegyek dolgozni és amint lesz lehetőségem leteszek egy szakmát.

A szüleim kiakadtak úgy volt abortusz lesz ami ellen voltam végig de a végén úgy döntöttünk megtartjuk. ^_^

2017. jan. 1. 18:17
 26/45 anonim ***** válasza:
36%
Pszichiáter ismerősömnek volt már egy gyermeke, amikor az egyetem évei alatt újra terhes lett, halasztott, simán működött. Azóta még 2 gyerekük született. Ennyit erről hogy gyerek után vége a világnak. Nekem 10 osztályom volt mikor szültem. Estin érettségiztem, 3 szakmát tanultam. Nem ragadtam meg egy szinten.
2017. jan. 1. 20:05
 27/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm,menni fognak a zöld kezek mindenkinek!:)Még szívesen fogadnám a válaszokat.

Egyébként holnap reggel tervezem elmondani a barátomnak,utána pedig a szüleimnek.Nem a legjobb megoldás telefonon elmondani ezt,de elöszőr neki kell megtudnia.

2017. jan. 2. 00:01
 28/45 anonim ***** válasza:
69%

Lehet álmokat dédelgetni, h majd gyerek mellett egyetem, munka, önállóság, saját lakás, meg minden.. Van akinek bejön, van akinek nem. Az utóbbiból sajnos több van. Ha nem vagy olyan lángész, h a rendelkezésre álló időben meg tudd tanulni amit kell, elbuksz, ha nem bírod fizikailag, h nem alhatsz, elbuksz, ha nincs elég lelki erőd ha a sok szenvedés és nehézség ellenére kitarts, elbuksz, ha barátod otthagy, elbuksz, ha a szülők nem segítenek, elbuksz, stb., stb.

Tehát nem lehetetlen, de nem rettentően nehéz és általában nem sikerül: legyünk reálisak. Ha gyerek van, nem reális, h egyetem is sikerüljön mellé.

2017. jan. 2. 02:54
 29/45 anonim ***** válasza:
68%
*rettentően
2017. jan. 2. 02:55
 30/45 anonim ***** válasza:
26%

Majd írd meg, hogy mit szólt az arab! De mindenfélekép a 12.hét után legyél,mert akkor már senki nem tudja kikaparni belőled így esetleg egy életre megtudod keseríteni a pali életét is egy nem kívánt apasággal.

Az jo, ha akarja...ha meg nem, akkor meg fejd meg gyerektartással rendesen....arra vigyázz nehogy a "tsálád" köszönje meg neked hogy rontod a fiuk 'imidzsét'.

2017. jan. 2. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!