20 éves vagyok, babát várok. Szerintetek gáz ilyen korban?
Húsz évesen nem gáz, az biztos.Sőt, akkor van az ideje.
Több hozzászólásban olvastam, hogy keveslik a fél év kapcsolatot.
Én fél év után férjhez mentem és már 33 éve élünk együtt.
Hosszabb kapcsolat is lehet gyenge és komolytalan, ez nem az időtől függ, hanem a Ti hozzáállásotoktól.
Boldog nagyszülők lesznek majd, akik most ellenzik.
Mindenetek megvan ahhoz, hogy ezt a picit felneveljétek!
Fiatalok, egészségesek vagytok, a suli is meglesz.
Olyan kevés kell a konkrét babázáshoz.
Egy kiságy, ami újonnan is kb 10 ezer, meg használtan már 15 ezertől van babakocsi.
A családi pótlék meg majd 12 600 Ft lesz, az épp elég a pelenkára.
Ha fsz-képzésben tanulsz, akkor már jár szerintem a dipolmás gyed is,ami tök sok.
Ha meg őgy döntenétek, hogy összeházasodtok, akkor ha bementek ingyen hétköznap, utána mindkettőtöknek 5-5 ezer ft jár még havonta. Az is valami.
Meg már a pici 12 hetes korától jár családi adókedvezmény. Az apuka is igénybe veh
Én 31 évesen szültem először, azóta 3 gyerekem van, és kb hetente beszéljük a férjemmel, hogy milyen jó lett volna sokkal előbb kezdeni, frissebb idegekkel és izmokkal, meg akkor akár még több gyerek is beleférhetne. Az meg nem idő kérdése, hogy mennyire illetek össze, én 3x húztam el rossz kapcsolatokat hosszú évekig.
Úgyhogy hajrá!! Éljen a fiatalság, ÉLJENEK A BABÁK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!