20 éves vagyok, babát várok. Szerintetek gáz ilyen korban?
Ha csak a korodat nézzük, mert ugye az volt a kérdés, nem gáz. Az se, hogy tanulsz. Ha mindketten akarjátok, akkor tényleg felesleges elvetetni. (Nem az számít, hogy a szülők mit szólnak, hanem hogy ti ketten akarjátok-e.)
Ami szerintem is problémás, hogy még csak fél év telt el és még nem éltetek együtt. Mert randi alatt jó fejnek lenni fél évig - nem nehéz. De együtt élni (jó esetben) életed végéig a nap 24 órájában, jóban-rosszban - na, az nem könnyű. De volt már olyan, akinek sikerült, lehet, hogy nektek is fog. De sajnos számolni kell az ellenkezőjével is, hogy egyedül kell felnevelned.
Míg tanultam tudtam védekezni.19 éves koromtól dolgozom,de csak akkor láttunk neki a gyerekgyártásnak amikor tudtam h rendes gyedet fogok kapni ha szülök (21évesen).
Szóval nem a koroddal van a baj hanem h friss a kapcsokat,neked semmid nincs,gyesből nem tudsz megadni mindent a babának.
Én nem tudnám elvetetni...előre kellett volna gondolkodni.
"a szülei sem támogatják a dolgot, magyarul egymás ellen fordítod őket,"
9-es, ugye ezt csak viccnek szántad?
Ne csinálj úgy, mintha a gólya hozta volna a gyereket, a srác is vastagon benne volt. Ha nem akart gyereket, miért nem húzott gumit? Ha én férfi lennék, és nem akarnék, függetlenül attól, mit mond vagy szed/nem szed a csaj, biztos, hogy nem bíznám rá a dolgot, mint ahogy nőként sem bíztam a pasira soha. Tehát szögezzük le, hogy a felősség ugyanúgy a srácé is, aki szintén FELNŐTT ember, saját akarattal és döntésekkel, nem csak úgy történnek vele a dolgok. Az ő dolga elintézni a szüleivel, egyébként meg szerintem pont a szülőknek nem kéne beleszólni a felnőtt fiúk ilyen fontos döntésébe. Nyilván lehet véleményt mondani, de ez egyedül a kérdező és a pasija döntése lehet, a szülőknek meg el kell fogadni. És igen, ha nem értenek egyet, akkor nem kötelező segíteni a gyerek felnevelésében, és nem kötelező anyagilag sem támogatni őket. Mert a gyereket mindenki magának és a párjának szüli, nem a szüleinek vagy másoknak.
"semmilyen pénzre nem vagy jogosult csak GYESre meg családira,"
Ez meg nem igaz. Diplomás gyedet fogsz kapni.
Sőt, szerintem a csed is jár, mert a felsőoktatási intézményben végzett tanulmány biztosítotti jogviszonynak minősül, de ennek utána kell nézni, csak a diplomás gyedben vagyok biztos.
persze hogy nincs most gond, happység van, szex, buli, alvás, pihi.
aztán jön a gyerek: hányás, sírás, nem alvás, nincs szex stb.
egy 23 éves fiú nincs erre felkészülve, csak nagyon kevesen ebben a korban. egy gyerek egy stabil több éves kapcsolatban is hozhat olyat amit nem gondoltál, nem valami tinidugáskapcsolatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!