Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. gyerek császárosként?...

3. gyerek császárosként? Mekkora kockázat lenne?

Figyelt kérdés

Januárban megyek orvoshoz, megfogom èrdeklődni, de hátha kapok pozitìv tapasztalatokat (is). Bármilyen tipp, tapasztalat es ismerosotok tortenete stb erdekel.

14 honapja csaszaroztak másodjára. Párommal szeretnenk harmadikat. De fèlt engem..es kicsit èn is tartok attòl, hogy baj lesz.

Alapból kistermetu vagyok.

149cm 44 kg.

2016. dec. 23. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a 3. Császárom lesz tavasszal. Manapság már általában nem jelent problémát.
2016. dec. 23. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:

3 császárom volt, 5 év van a legkisebb és a legnagyobb között.

A 3. gyerkőccel a terhesség nem volt egy sétagalopp, de nem lehet kijelenteni, hogy az előző műtétek miatt alakultak így a dolgaink.

2016. dec. 23. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szèpen.

A második után mennyit èrdemes vàrni? Ti mennyit "vártatok"??

Segitseg lenne bőven, ha nehèzsèg támadna a várandòsság alatt.:)

2016. dec. 23. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:

A 2. Es a 3. Kozott majdnem 7 ev van.

A 3. Terhessegem a 34.hettol szornyu volt :( fajt a hegem.nem kicsit.

38+4 naposan volt a program csaszar.olyan vekony volt az elozo hegem,hogy ahogy a dokim megnyitotta a mehem,meg is sertette a pici fejboret.atlag 1,5centi vastag egy elozo heg.nekem 0,5centi se volt.

Ha elindul a pici magatol 90%,hogy reped a fajasoktol.es pedig kozel volt,hogy elinduljon.rendesen be volt ekelodve es mar a mehszajam is nyilt.

A 3.csaszar volt a legrosszabb.igaz ez szerintem azert mert tudtam elore a napot,es raparaztam.de pl az erzestelebitot is csak harmadjara sikerult beadniuk.kifogtam egy bela kezdo anesztenst.a masodik utan hivtak az idosebb,tapasztaltabb dokit.az azert eleg tre volt.mondtam is,hogy akkor inkabb kerem a gazt,en aludnek.a felepules is hetekig tartott,szemben az elso kettovel,amikor a mutet utan 1 hettel mar ugy jartam keltem,mintha semmi sem lett volna,most 3 hetig felkelni is szenvedes volt.

Gondolkodtam,egy 4.baban,mikor kiderult,hogy a 3. Is fiu.de az orvosom nyomatekosan megkert,hogy felejtsem el.

Szoval Nekem ilyen volt 7 ev utan a 3. Csaszar.de ez nem torvenyszeru.ismerosomnek 4 volt,es a 4. Nel sem volt semmi gond.

2016. dec. 24. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Nálunk a 2. 22 hónapos volt,mikor terhes lettem.
2016. dec. 24. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Nálunk 2,5 év van a középső és a kicsi között úgy, hogy a pici koraszülött lett, majdnem 2 hónappal előbb érkezett a kiírtnál.

2016. dec. 24. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a második és harmadik gyerek közt 3év 1hónap van.Szerintem a két évet mindenképp várd ki.Lett volna egy 4.is megtarthattam volna az orvos szerint de sajnos...
2016. dec. 24. 19:20
 8/8 Snorri ***** válasza:
Nekem 1 császárom volt, de annak is komoly következményei lettek. A császárnál ezzel számolni kell. Több császár, magasabb kockázat. Persze van, aki 3-4 után sem szenved. Én a magam részévről max egyet még, a mostani dokimmal, ha teljesen meg tud nyugtatni, és felépülök a mostani rekonstrukciós műtétemből. Nem ijesztgetni akarlak, de sokan nincsenek tisztában a kockázatokkal.
2016. dec. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!