Valóban megkönnyíti, esetleg megrövidíti a szülést az
ha valaki sokat dolgozik?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy sokat tevékenykedek a kertben és egyáltalán nem kímélem magam, bár a két éves fiam nem is nagyon engedi :P
34 hetes vagyok, és hajolok, guggolok, gyomlálok, horolok, plusz a benti munkák, és a gyerek..
2010. máj. 2. 14:09
1/9 anonim válasza:
Az jó, ha nem hagyod el magad, de vannak nagyon aktív kismamák, akik ennek ellenére igen nehezen és hosszan vajúdnak...
Nem tudom igazából a választ, szerintem egyénfüggő, hogy ki hogy szül.
De sok szerencsét és könnyű szülést kívánok!
2010. máj. 2. 14:14
2/9 anonim válasza:
Folyamatos edzésben vannak az izmaid, és az jó. De a szülés tényleg egyén és babafüggő. Esetleg az elsőből lehet valamelyet következtetni, de azt mondják, a második könnyebb. Nekem rövidebb volt időre 1 órával a második (5 óra), de mivel 750 gr-mal volt nagyobb, fájdalmasabb is.
2010. máj. 2. 14:17
3/9 anonim válasza:
Nekem az utolsó 2 hónapot végig kellett feküdnöm,de mégis könnyen és hamar meglett a kislányom alig 4 óra alatt.
2010. máj. 2. 14:29
4/9 A kérdező kommentje:
Második szűlésem lesz. Az elsővel este 21:30kor mentünk be, és CSAK reggel 6:15 kor lett meg... de nem az első fájással mentünk be.. Kb. 12 órát szoktam mondani h annyit vajúdtam, mert ez reális, de "csak" 24 hónap lesz a két baba közt hátha ez is könnyít a dolgokon. :-S Mit gondoltok?
Köszi eddig is a válaszokat. mindig reménykedik az ember, és kapaszkodik egy egy pozitív véleményben ;-)
2010. máj. 2. 14:37
5/9 anonim válasza:
Hát ki tudja, lehet, hogy igaz. Amikor a fiammal terhes voltam, nem dolgozhattam, mert olyan munkám volt. Kertünk nincs, én meg lusta is voltam szerintem, mert kb. ültem otthon, oké, mondjuk főztem, de mást nem nagyon kellett. Kb ennyi volt a napi mozgásom, meg hogy levittem a kutyát. És hát elég nehezen szültem.
2010. máj. 2. 14:40
6/9 anonim válasza:
Régen az asszonyok nehezen szültek mégis egész nap azt tették amit te.Nehezen szült mindkét nagymamám...ez nem ettől függ.
2010. máj. 2. 14:54
7/9 anonim válasza:
sajnos a kettőnek semmi köze egymáshoz.bnőm is végig aktív volt a terhessége alatt,még a 40.héten is ugyanolyan aktív volt mint az elején,de rettenetesen nehezen szült.
2010. máj. 2. 19:41
8/9 anonim válasza:
Ez így nem igaz,d e persze aki jobb fizikai állapotban van, esélyesebb a könnyebb szülésre, mint aki elhagyja magát és eltunyul. De ez sem törvényszerű
2010. máj. 2. 20:37
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ;)) Sejtettem hogy így van, de reménykedek a könnyű szülésben ahogy mindenki :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!