Mit ihatok ami megkönnyíti a szülést milyen teákat ajánlotok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 15:24
1/7 anonim válasza:
36. héttől málnalevél tea!!! lerövídíti a tágulási szakaszt!
2/7 anonim válasza:
málnalevéltea de nekem nem jött be, nem tágultam. neked azért több sikert kívánok:-)
3/7 anonim válasza:
Húh, nagyon sok ilyen kérdés volt már. Nézz utána itt!! Egyébként vannak még homeopátiás szerek is, amik szintén elősegítik a tágulást, az izmok elernyedését. Ezekről szintén volt már sok kérdés.
4/7 anonim válasza:
Szia! Én a 36.héttől ittam a málnalevél teát,és a szülés 5,5 órát tartott(első baba!)Szóval,nekem segített!Próbáld ki ártani nem ártasz vele a babának!
5/7 anonim válasza:
én is a málnalevél teát ittam, de nekem se jött be.
6/7 anonim válasza:
én már megszültem február 7. én és ajálom neked a málna levél teát napi 2 csészével idd én a 37. hétől ittam és mikor bekerültem korházba már 3 ujnyira nyitva voltam hála a teának..ajálom neked is.
7/7 anonim válasza:
első vagyok: már fél éve szültem. én a 36. héttől ittam, és nem tudom, hogy ettől-e, de mindössze 4 órát feküdtem a szülőágyon, pedig első babámat szültem. gyönyörűen tágultam, nagyon hamar megvolt a pici. persze, lehet, hogy ez inkább alkati kérdés, és semmi köze a teához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!