Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már szültek: melyik...

Akik már szültek: melyik napszakban hány órakor ment el a magzatvíz vagy kezdődtek el a szülési fájások?

Figyelt kérdés

Ugye van akinek úgy indul be hogy először a magzatvíz folyik el és utána jönnek a fájások, van akinek meg fájásokkal indul.

"Neked" mivel indult, melyik napszakban és hány órakor?

Előre is köszönöm a válaszokat!

"Egy szülés előtt álló első babás kismama"

2016. dec. 5. 21:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én CTG-n voltam reggel, a dokim rám is nézett. Aztán hazafelé bementem egy bababoltba, majd az Auchanba. És ott a pénztárnál kezdett folyni a vizem. Kb délben. Még hazamentem, hívtam a férjemet, letusoltam, összenéztem a cuccaimat, hogy megvan-e minden. És nem éreztem semmit akkor még.

Este 21:57-kor született meg a fiam.

2016. dec. 5. 23:07
 12/26 anonim ***** válasza:
Hu, a legtobb valaszolonak tenyleg ejjel indult meg vagy hajnalban. Nekem viszont a legelso fajas reggel 10kor jott.
2016. dec. 5. 23:40
 13/26 anonim ***** válasza:

A rendszeres fájásokat írom, előtte vérzés, rendszertelen fájások meg nyákdugó meg ilyenek mindnél voltak, de azt nem számítom bele.

1 baba: este 11-től a fájások, burokrepesztés kitoláskor. 3/4 5-kor születés

2 baba: reggel 6-kor első fájás, a fejvíz elfolyt kicsivel utána, fél 11-kor szülezés

3 baba: du 3-kor első fájás, fél 4-kor robbanó víz ( fekve az összes), 3/4 5-kor születés

4 baba: reggel 7-től gyenge kósza 10 percesek, magam se tudtam mi lesz, fél 9-kor durva 2-3 percesek, kicsivel dél előtt születés, a fejvíz vajúdás közben folyt el, a teljes víz csak a babával együtt zúdult ki kicsivel dél előtt.

2016. dec. 6. 00:05
 14/26 anonim ***** válasza:
Elnehezulo derék és menzesz szeru de tompa, nem is igazi fajassal senkinek se indult baba? Bocs az offert, de tegnap léptem én is a 40ik hétbe és este óta furán és nem túl komfortosan érzem magam. És ami nagyon nem szokásos h 1 nap alatt 6x voltam nagy dolgom elintézni és nem csak inger van.... eddig jó ha 3 naponta volt, mióta a mg-t abbahagytam.
2016. dec. 6. 05:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Nagyon gyenge rendszertelen fájásokkal és tágulási vérzéssel indult a szülésem délelőtt, ugyan erősödtek és sűrűsödtek folyamatosan a fájások, úgy igazán csak este 10-kor lettek rendesek.
2016. dec. 6. 06:49
 16/26 anonim ***** válasza:
Reggel 5 körül, arra ébredtem.
2016. dec. 6. 07:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Én pont éjfélkor ébredtem egy nagy tócsában.
2016. dec. 6. 07:46
 18/26 anonim ***** válasza:

1. szülés: reggel fél 8-kor kezdődtek a fájások, délután fél 3-kor indultunk a kórházba, este 10.25-kor született meg a lányom.

Második: kötelező NST-re mentem fájások nélkül délelőtt 11.30-ra, fél órát voltam a gépre kötve, onnan küldtek a szülészetre, 4 ujjnyira nyitva voltam. Már haza sem mehettem. Délután 15.25-kor született meg a második lányom.

2016. dec. 6. 08:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Elsőnél fájások hajnal fél4-töl,éjjel 11-re lett meg.

Másodiknál fájások este 8-tól. Hajnal 4elöt lett meg.

2016. dec. 6. 08:34
 20/26 anonim ***** válasza:

Első és harmadik baba, este induló gyenge fájások, reggelre lett születés. Magzatviz csak a kitolaskor folyt el.

Második baba. Uh-n vették észre, hogy nagyon kevés a magzatviz, szivárgott. Ez délelőtt volt. Fajas nélkül mentem a szülőszobára, kb 1 órakor. Addig tanakodtak a dokik, mi legyen, voltam nst-n, a baba jól volt, nem volt fájástevékenység. A fájások kb 2kor spontán indultak, fél 4kor volt a szülés.

#14, ha jól emlékszem, hamarosan itt az idő! Könnyű és boldog szülést neked!

2016. dec. 6. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!