Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már szültek: melyik...

Akik már szültek: melyik napszakban hány órakor ment el a magzatvíz vagy kezdődtek el a szülési fájások?

Figyelt kérdés

Ugye van akinek úgy indul be hogy először a magzatvíz folyik el és utána jönnek a fájások, van akinek meg fájásokkal indul.

"Neked" mivel indult, melyik napszakban és hány órakor?

Előre is köszönöm a válaszokat!

"Egy szülés előtt álló első babás kismama"

2016. dec. 5. 21:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Bar nekem inditottak, de nagyon sok tortenetet olvastam, es ugy vettem eszre a legtobb este/ejszaka indult. Ismerosi korben is ebbol volt tobb. De persze ez nem jelent semmit. Szerintem barmikor megindulhat.
2016. dec. 5. 21:22
 2/26 anonim ***** válasza:
Nekem hajnalban fél 4-kor folyt el a magzatvíz. Két ismerősöm is szült nem olyan rég, az egyiknek délután 5 körül folyt el a magzatvíz, a másiknak este 9-10 között kezdődtek a fájások. Mindenkinek más, erre nem tudsz felkészülni. :)
2016. dec. 5. 21:33
 3/26 anonim ***** válasza:
Szia nekem este 10kor folyt el a magzatvizem és azután jöttek a fájások másnap 13:18kor lett meg a kislányom :)
2016. dec. 5. 21:34
 4/26 anonim ***** válasza:
Nekem kb este fél tízkor kezdődtek a fájások és kb húsz percenként jöttek. A magzatvíz hajnal negyed hatkor folyt el, ekkor hívtuk a mentőket. Reggel nyolcra megszületett a lányom.
2016. dec. 5. 21:44
 5/26 anonim ***** válasza:
Reggel fél 7 magasságában kezdett folyni a magzatvíz fájások kíséretében, és este 6 előtt kicsivel lett meg a gyerkőc.
2016. dec. 5. 21:51
 6/26 anonim ***** válasza:

Első szülés: délben barnás tágulási vérzés, az első érezhető fájás viszont este 11 körül jött.

Második szülés: nincs vérzés. Első fájás éjszaka fél 1 körül jött.

2016. dec. 5. 22:00
 7/26 anonim ***** válasza:
Éjfélkor kezdett szivárogni az elsőnél, a második indított szülés volt
2016. dec. 5. 22:01
 8/26 anonim ***** válasza:
Este 7-kor folyt el a magzatvíz
2016. dec. 5. 22:08
 9/26 anonim ***** válasza:
Hajnal 4- kor elfolyt a magzatvíz, majd csak este 11-kor kezdõdtek a fàjàsok, és másnap 9-re lett meg a fiam.
2016. dec. 5. 22:19
 10/26 anonim ***** válasza:
Mindkét szülésem fájásokkal indult, az első este 10-11 óra felé kezdődött, a második hajnali fél 3 táján.
2016. dec. 5. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!