Milyen pizsamát vigyek a kórházba?
Igazából a hálóingeket nem szeretem, viszont lehet hogy praktikusabb lenne, mint a rövidujjú+pizsigatya kombináció, mivel tuti, hogy császárral kell szülnöm, és a varrat miatt aggódom. Köszi a segítséget!
30 hetes kismama
en is pizsiparti vagyok, de a korhazba haloinget viszek
az okaim
- tuti hogy vérezni fogok, ezert viszek tenaladyt, nem tudom a pizsigatyo ram fer e majd
- félek hogy a pocimhoz er
mindenkeppen kigombolosat, vagy felhajtosat
ha pizsit akarsz, vigyel olyat (en meg azon gondolkozom),hogy olyan pizsit, aminek hosszabb a felsoje, es igy haloingkent is tudod hasznalni a felsot
vigyel kettot is, olyat, amit nem sajnalsz ha atverzel, es kenyelmes
Szia!
Nálunk is kötelező a hálóing vizit idejére, bugyi nélkül, hogy könnyebben nézhessék meg a vattát. Utána átöltözhettünk. Én is császárral szültem, és a kórházban végig eldobhatós bugyit hordtam. Nekem nagyon bevált. Egyáltalán nem törte a sebemet, és combban sincsen gumija. Saját hálóinget nem vettem fel, adtak kórházit ahányszor kértem, és inkább az legyen véres.
Nekem ezek váltak be.
Kitartást a szülés utáni első héthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!