Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen pizsamát vigyek a...

Milyen pizsamát vigyek a kórházba?

Figyelt kérdés

Igazából a hálóingeket nem szeretem, viszont lehet hogy praktikusabb lenne, mint a rövidujjú+pizsigatya kombináció, mivel tuti, hogy császárral kell szülnöm, és a varrat miatt aggódom. Köszi a segítséget!

30 hetes kismama

2008. okt. 6. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy "otthoni" bővebb vékony pamut gatyóba aludtam,mert a pizsit én sem szeretem.Arra figyelj,hogy a bugyi nagyobb legyen,mert nekem az bántotta a sebemet mert mindig hozzáért.
2008. okt. 6. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen azt javasolom, hogy hálóingeket vigyél és abból is olyat ami előlgombos, hogy majd könnyebben tudd mellre tenni, szoptatni a babádat a kórházban.Egyébként ahol én szültem ott csakis hálóinget hordhattunk.Meg majd megvizsgálnak szülés után 3-4 nappal és kényelmesebb hálóingben felmászni a vizsgálóasztalra.Egyébként megértelek, mert én sem szerettem a hálóinget, de ezt a pár napot ki lehet bírni.
2008. okt. 6. 16:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2008. okt. 6. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen csak a hálóinget engedik, és sok helyen a nővér személyesen megnézi, hogy mennyire vérzel. Ezért sokkal praktikusabb a hálóing, mint a pizsi. És mindenképp elölgombos legyen!
2008. okt. 6. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

en is pizsiparti vagyok, de a korhazba haloinget viszek

az okaim

- tuti hogy vérezni fogok, ezert viszek tenaladyt, nem tudom a pizsigatyo ram fer e majd

- félek hogy a pocimhoz er

mindenkeppen kigombolosat, vagy felhajtosat

ha pizsit akarsz, vigyel olyat (en meg azon gondolkozom),hogy olyan pizsit, aminek hosszabb a felsoje, es igy haloingkent is tudod hasznalni a felsot

vigyel kettot is, olyat, amit nem sajnalsz ha atverzel, es kenyelmes

2008. okt. 6. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is kötelező a hálóing vizit idejére, bugyi nélkül, hogy könnyebben nézhessék meg a vattát. Utána átöltözhettünk. Én is császárral szültem, és a kórházban végig eldobhatós bugyit hordtam. Nekem nagyon bevált. Egyáltalán nem törte a sebemet, és combban sincsen gumija. Saját hálóinget nem vettem fel, adtak kórházit ahányszor kértem, és inkább az legyen véres.

Nekem ezek váltak be.

Kitartást a szülés utáni első héthez.

2008. okt. 6. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mindig pizsiben alszom, de a kórházba hálóinget vittem, mert minden vizitkor ellenőrizte a doki, hogy mennyire vérzek. Ki lehettett bírni azt a pár napot hálóingben :-)
2008. okt. 7. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!