Csak hálóinget szoktak használni a kórházba, vagy lehet pizsamát is bevinni. Gondolok itt a szülés előtti és utáni időszakra is. Nyiregyházi kismamák ti mit visztek be?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 15:24
1/7 anonim válasza:
Sok kórház meg sem engedi a piszit, jobban jársz egy elöl gombos, kényelmes, hosszú hálóinggel.
2/7 anonim válasza:
Én ugyan nem nyíregyi vagyok, de csak pizsamákat vittem be, illetve, mivel eléggé meleg van a babák miatt ,ezért sima pamutpólókat és kényelmes pamut rövidnadrágokat.
(Egy darab hálóingem nem volt soha életemben, és nem tudtam elképzelni, hogy pont akkor kezdjem el használni :S )
Pizsifelsőkből is vannak elől gombos fazonúak, de én csak simán felhúztam szoptatáskor. A többi mami is zömmel pizsit használt, elvétve láttam csak hálóinget, de hát ki mit szeret ugyebár...
Azt vigyél, amiben kényelmesen érzed magad!!!!
3/7 anonim válasza:
Én is raktam pizsamát.Ha vizsgálni akarnak szülés elött vagy után,a bugyit is lekell venni,nem hiszem,hogy egy pizsama alson sok mulik.Vigyél nyugodtan.
4/7 anonim válasza:
Én is vittem pizsit és hálóinget is. Itt Sopronban lehet hordani pizsit, senki nem szól érte. Szülés után engem már nem is vizsgálgattak, csak a varratokat szedték ki. Nekem jobban bejött a pizsi.
5/7 anonim válasza:
Szüléskor macerás, de utána már horhatod. Engem nem vizsgáltak meg szülés után, csak mikor jöttem haza. Még jó is volt, hogy vittem pizsit, mert hideg volt a kórteremben.
6/7 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom óta nem volt hálóingem, úgyh' direkt a szülés miatt kellett vennem, de kb. a harmadik naptól nem használtam őket. Mi sokáig (majdnem két hétig) a kórházban ragadtunk, én pólóban és hosszú szabadidő nadrágban voltam. Más is így tett, valahogy hálóingben én betegnek éreztem magam. Szerencsére nálunk (Pécs) ilyesmibe senki nem szól bele.
7/7 anonim válasza:
Én bp- en szültem, nekem sokkal kényelmesebb volt egy pamut pizsinaci egy rövid ujjú pólóval szülés utáni napokra. Engem császároztak, úgyhogy előtte nem volt választásom, maradt a kórházi hálóing, de a barátnőm simán szült, vele is felvetették a kórházi hálóinget, de ezt gondolom kórháza válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!