Ha valakinek van fogadott orvosa a szülésnél, mikor érkezett, és mikorra született meg a baba?
#7-es vagyok
Budapesten szültem,előre megbeszéltük és 100.000 körül volt az ár
köszönöm, hogy megírtad! én is így gondolom, ha tényleg ilyen sokáig bent van velem, akkor adok neki nem sajnálom.
Tudom van aki nem akar orvost fogadni, nem vitatkozok vele, nem igazán érdekelnek az ilyen rémisztgetős történetek! Nekem két gyerekem halt már meg ezt tudják is rólam, a fogadott dokim is, így ez az én döntésem hogy fogadok-e orvos vagy nem. én így érzem biztonságban magam, nekem ez a legfontosabb.
de igen vannak akik ezzel rémisztgetnek ügyeletes nem foglalkozik a kismamával, míg a fogadott doki oda nem ér!
9es vagyok
Elsőnél azon kívül hogy felvette az adatokat,meg megvizsgált 1x mást nem csinált az ügyeletes doki,vissza is ment a szobájába pihenni.Viszont a szülésznő (ügyeletes) ott volt a közelben.Időnként bejött,nézte a ctg-t,megvizsgált stb.Ha gond lett volna biztos nem várják meg a dokimat hanem jön az ügyeletes.
Nekem így biztosabb a dolog hogy az orvosom tudja az előzményeimet.
10-es vagyok. Bocsi, nem rémisztgetni akartam, egyszerűen csak felhívni a figyelmet, hogy van ilyen oldala is a dolognak.
Én a terhesgondozásra magán úton járok, de a szülésre úgy döntöttem nem fogok megfogadni az orvosom, csak egy szülésnőt.
De természetesen mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!