Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan akinek első...

Van itt olyan akinek első szülése lesz és nem fogadott szülésznőt?

Figyelt kérdés
Nem fél attól h esetleg így kevésbé fognak rá figyelni? Hányadik hétig kell megfogadni ha mégis csak szeretnék?

2014. okt. 26. 07:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem se orvosom se szülésznőm nem volt fogadott. Tökéletesen elláttak.
2014. okt. 26. 08:30
 2/9 kloetta ***** válasza:
Áprilisban szültem, nem volt se dokim, se szülésznőm. A lehető legjobb párost kaptam ki, fogadni se tudtam volna jobbat náluk! Most próbálkozunk 2. babával, ha szintén problémamentes terhesség lesz, nem fogok fogadni most se.
2014. okt. 26. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
én szülésznőt fogadtam, orvost, mivel nem volt gond terhességgel nem fogadtunk, de a szülésznő nagyon jó volt. 34.hét körül fogadtuk fel, onnantól kezdve ő vizsgált, figyelt rám, mikor megindult a szülés éjfélkor, hívtam, jött és nagyon biztonságban éreztem magam, barátságos és határozott volt, amíg bent voltam csak velem foglalkozott, és míg a kórházban voltam hívott, és érdeklődött is. tehát én nem bántam meg. és csak 40ezret kért, mivel semmi extra vizsgálatot nem csináltunk, kombinált teszt, mert lekéstem róla, így az arra szánt pénzből plusz egy kicsiből a szülésznőt fizettem ki. a következő babánál is, hiába 2. lesz szintén fogadni fogok, ha itt lakunk majd még akkor tuti hogy őt fogom akit most is.
2014. okt. 26. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem első lesz.Eszembe sem jutott bármelyiket is fogadni.Minden napomat orvosok között töltöm a munkámból kifolyólag,így elég nagy rálátásom van arra,hogy működik az egész.Pont ezért éreztem úgy,hogy teljesen felesleges.Szülésznőt legkésőbb a 30.hétig érdemes,mert ha van akkor a legtöbb helyen az nst-t már a fogadott csinálja.
2014. okt. 26. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az elsônél csak dokim volt. A 2-nál volt szülèsznõm is. Nem lehet összehasonlítani a kèt szülèst, a szülès utàni ellàtàst. Igazából a szülèsnél a szülèsznôn múlik, hogy milyen szülèsed lesz. Nekem nagyon jó volt, h vègig mellettem volt, maszírozta a derekam, sètáltunk, kádban voltunk. A te döntèsed, de a doki csak rádnèz nèha meg a vègén van ott. Ja a szülèsznõm intèzett fullos szobàt a gyerekàgyra.
2014. okt. 26. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Szülésznőt nem fogadtam, a nagyobbikomnál felesleges is lett volna, mert császár lett 24 órán túli burokrepedés miatt. (2006)

Most, hogy a másodiknál cukorbeteg lettem a doki mondta, hogy ne is nagyon készüljek hüvelyi szülésre. Úgyhogy nem fogadok most sem szülésznőt. 33 hét 2 nap.

2014. okt. 26. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia

Van fogadott dokim a 39.hétig. Utána sajna pont elutazik az ünnepekre így mást nem fogadtam helyette ügyelet lesz.

A 36.héten fogadok szülésznőt helyette mikor elkezdek járni a kórházba nst-re. Remélem akkor még nem lesz késő.

32hkm

2014. okt. 26. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb szülésznő egy tünemény és akkor is fognak rád figyelni, ha nem fogadsz előre. Ahol én szültem, ott minden szülőnővel az foglalkozott, aki felvette és előkészítette, amíg tartott a műszakja. Ha szimpatikus és megkéred, akkor maradnak - ilyenkor persze ezt illik megköszönni. Úgy értem, ha a műszak után maradnak. Amiben nagyon sokat tudnak segíteni, az a CTG-k körüli hercehurca, főleg ha túlhordás lesz, akkor problémás a dolog. Szerintem a CTG-k kezdetéig, a 35. hétig érdemes saját magad miatt keresni egyet.
2014. okt. 26. 17:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Dokim volt csak fogadott. Első perctől kezdve hozzájártam magánra. Szülésem alatt elejétől már ott volt velem.
2014. okt. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!