Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyenek Miskolcon a Megyei...

Milyenek Miskolcon a Megyei Kórházban a szülésznők?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem nem volt jó tapasztalatom, én is ott dolgozom a kórházban (bár én nem hangoztattam, de gondolom így is tudták...), és még így sem voltak egy picit sem kedvesek. Sosem éreztem még ilyen rosszul magam, egy mosolyt, vagy kedves szót sem kaptam. 3 szülésznővel is találkoztam, mert váltás is volt (éjjel kerültem be, és 10-kor szültem), de egyik sem volt kedves. Ez biztos csak az én szerencsétlenségem, hallottam már olyat is, aki nagyon kedves szülésznőt "fogott ki". Nem akarlak elkeseríteni, de a csecsemős nővérek még rosszabbak... Én a következő babámat tuti, hogy a Semmelweisben szülöm, pedig a dokimat nagyon szeretetem.

Azért, neked legyen jobb tapasztalatod, azt kívánom! Szép szülést!

Egy 4,5 hós kislány anyukája

2008. okt. 6. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :( A csecsemősökről még semmi jót nem hallottam. És akkor remélem szerencsém lesz a szülésznővel. Én is az orvosomhoz ragaszkodom, azért szülök ott.
2008. okt. 6. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!