Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, Ti is éreztetek...

Anyukák, Ti is éreztetek büszkeséget a szülésetek után?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú szülésünk volt, 12 óra, nagyon fájdalmasnak éltem meg és sokszor éreztem úgy, hogy itt a vég, nem bírom már tovább. De valahogy mindig sikerült egy kicsit közelebb és közelebb kerülni a fájdalmak árán és végül meglett a baba. Sose gondoltam volna, hogy kibírom ezt a fájdalmat. Bennem ha rá gondolok, olyan büszkeség támad, hogy igen átéltük ezt közösen a kisbabámmal, férjemmel.

Ti is éreztetek hasonlót? Nem gondoltam volna, hogy így "csapódik" le bennem ez.

2016. nov. 17. 09:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
7 az a baj, hogy vannak akik a nőkbe ezt táplálják: "gyenge vagy, ha nem tudod megszülni természetes úton", teljesen hülyeség és szerencsére ma már nem is nagyon találkozok ilyen véleménnyel. Nekem csak programozott császár lehet, mert súlyos beteg vagyok és szerintem a terhesség sem olyan egyszerűen viselhető dolog sok nőnél, pl. nálam sem, igenis nagyon büszke leszek magamra ha megcsinálják majd a császárt, utána állítólag sokkal jobban fáj, mint a hüvelyi szülés. De nem is a fájdalom a lényeg, azt is egy hülyeségnek tartom, hogy szenvedni kell a gyerekért. Miért kéne? Van akinek nem fáj, szerencsés. Nagy baj, h az az elvárás, h a nő szenvedjen meg a gyerekért. Ezeket el kell felejteni, örülj a gyerekeidnek és legyél büszke magadra, hogy kihordtad őket és sikeresen a világra jöttek. Miért érne többet az az anya, aki 3 napot vajúdik és utána megszül? Nem ér többet, minden anya egyenlő.
2016. nov. 17. 12:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem, bár én nem szenvedtem annyira mint ahogy te leírtad. Most is nagyon büszke vagyok, de most a kisfiamra mert olyan gyönyörű lett h le sem lehet írni :) de gondolom minden anya így van ezzel :)
2016. nov. 17. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Én sem éreztem büszkeséget.

Nekem 14 óra volt, ebből 12 óra emelet oxival, szenvedtem elég rendesen, legszívesebben meghaltam volna.

Én is csak annyit éreztem, hogy véééégre vége. Megkönnyebbülés volt, nem büszkeség.

2016. nov. 17. 16:16
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Életem legszebb 12 órája volt! Fájt nagyon, nehéz szülés volt, de MEGCSINÁLTUK (én a lányom és a férjem) Büszke vagyok! Nem képes mindenki szülni! Tegnap volt 10 éves a lányzónk. :) Alig várom, hogy újra szüljek!

35hkm

2016. nov. 17. 16:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én éreztem, de csak azért mert császármetszés után sikerült természetes úton szülnöm :)
2016. nov. 21. 09:20
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Buszkeseg?? Megis mire?? Igyis ugyis ki kellett jonnie,akarmilyen uton. Tokmindegy,olyankor az emer csak arra tud gondolni,hogy vegre tul van rajta,es "tulelte" mert vannak esetek,mikor a terhes nok nem birjak tovabb,es szules elott,vagy kozben vagy utan,meghalnak,mert leall vagy a sziv,a legzorendszer,vagy strok mert annyira meggyotri a testet belul,es kivul. Aki meg 'nyafog hogy faj egy szornyu (volt,lesz) egyszeru a dolog az ne szuljon,foleg tobbszorosen ne! En momentan nem tudnam elkepzelni azokat a szornyu szenvedeseket pl.3x 4x!
2016. dec. 18. 21:38
 17/18 Ági83 ***** válasza:
Én császáros voltam. Akkor rögtön nem éreztem magam büszkének. Viszont hetekkel később mikor kijöttem a kórházból és végig gondoltam,hogy egy hajszál híján a haláltól az én véreredményem ellenére reggel fel tudtam kellni és elmenni zuhanyozni na akkor érwztem hogy milyen erős is voltam és büszke magamra,hogy félholtan én ezt is megcsináltam.
2017. febr. 13. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Felőlem lehetnek ilyen vélemények hogy így is úgy is kijön a gyerek, meg a bent nem marad szöveg... Én kérem szépen igenis marha büszke voltam magunkra! Ugyanis féltem, hogy egyáltalán képes leszek e én erre. Büszke voltam a fiamra aki velem együtt végig szenvedte azt a napot. Büszke voltam a párom rá aki nem akart bent lenni mégis az elejétől az utolsó másodpercig tartotta bennem a lelket, mikor mar úgy éreztem nem bírom tovább! És úgy összességében büszke voltam mert egy család született meg akkor! Az én kiscsaladom! Anita igazán büszke voltam!!!!
2017. febr. 14. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!