Hogyan dolgoztad fel a szülésed "élményét", ha negatív emlékeid voltak?
13.31.es vagyok
Igen programozott császárom volt,elvállalta a dokim simán akinél elötte szültem.Tudod pénz beszél... :)Indokot meg simán lehet találni.Ilyen esetben pl elküld a doki pszichológushoz,és ő ad egy igazolást,hogy ezért meg ezért félsz a szüléstől.Ennyi. És hát igen, benne van a pakliban az is,hogy beindulhat elöbb a szülés,nem a 38.hét végén volt császár,kihúztuk addig... :)
14:04-es vagyok
A doki szerint nálam simán ment minden. Egy 4,95 kilós gyereknél ez nem gond. Mégis, nekem az volt a legrosszabb, hogy nem éreztem magam biztonságban. Hiába fogta a kezem a férjem és az anyukám. Mindkettőn csak a rémületet láttam, pedig anyukám is 4 gyereket szült 4,5 kiló felett.
Sajnos nálunk nincs dúla, pedig a következő szülésemnél biztos dúlával mennék. aki meg tudná nekem abban a helyzetben magyarázni a dolgokat. Mert az orvosi hablatyból semmit nem értettem, csak azt tudtam ez normális esetben nem így történik :-(
Pontosan ugyanazt tudom írni mint az első válaszoló. De igazából nekem nem volt időm erre gondolni, jobban aggódtam a babámért. Mert elég későn kerültünk műtőbe és lett ebből probléma. Még mindig járunk kontrollra miatta.
26 órát vajúdtam, na ezt még egyszer nem hagynám, hogy ennyit hagyjanak szenvedni. A kórházi védőnő is mondta nekem, hogy ha lesz legközelebb akkor ezt ne hagyjam.
Közben jelent meg új cikk a korábban már betett linken (ez egy cikksorozat a negatív szülésélmény feldolgozásáról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!