Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki kakilt már be szülésnél...

Valaki kakilt már be szülésnél és mesélne róla?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Valoszinuleg eleve alad lesz teve egy pelenka alatet, amit, ha jon vmi, egy mozdulattal ossze lehet csomagolni es mar nincs is ott semmi. Nalam igy volt.

Ne aggodj ezen!

2016. nov. 16. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Velem is megtörtént. Olyan gyorsan kivették alolam a koszos lepedőt, hogy szerintem a férjem sem vette észre.

Nem guszta dolog a szülés, van, aki pl közben hány is.

Az első szülésem alatt a kitolásnál végig véreztem is, amiatt is cserelgették a lepedőt.

2016. nov. 16. 14:55
 13/16 anonim ***** válasza:
4%
ezért van a beöntés. van aki azért nem mer nyomni mert fél, hogy bekakil. Ezért KELL a beöntés.
2016. nov. 16. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
De jó kérdés! Velem is megtörtént, de most kicsit megnyugodtam, hogy mással is:)
2016. nov. 16. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Hiába a beöntés, ha a szülés néhány óránál tovább tart, bizony akkor már nincs túl sok hatása.
2016. nov. 17. 08:51
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
Én nem nem tudom, hogy jött-e kaki is, vagy nem, nem vettem észre ilyet.:)
2016. nov. 21. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!