Szerintetek a párom bent legyen a szülésnél? 7 hónapos terhes 34/N
Nálunk a párom nem akart bent lenni, én nagyon szerettem volna, így belement. Végül, én mondtam, hogy menjen ki, mert nagyon idegesített..annyira fájt, hogy senkit nem akartam látni..
Fordítva sült el, mindenképp bent akart maradni, végig nézte.
Nagyon meglepett, végig támogatott.
Ezt nektek kell eldönteni, de ha szeretne ott lenni, ne vedd el tőle az élmény lehetőségét, csak ha zsigerből taszít a gondolat is, hogy veled legyen.
A férjem már akkor mondta, hogy bent lesz, mikor bebizonyosodott a nőgyógyászaton, hogy babánk lesz. Én kicsit féltem tőle, mert ő se szereti a vér látványát, meg na... egy baba feje ahogy bújik ki, nem szerettem volna, hogy meglássa, még véletlenül se. Apás szülés volt végül, a szülőszoba előtt nem volt kérdés, hogy bejöhet-e, teljesen természetesnek gondoltam már én is, hogy ott a helye. A fejemnél állt, nem látott oda le, nekem sok erőt adott, úgyhogy minden szuper volt. Azóta is élete legcsodásabb élményeként emlegeti.
Eddig mindenki akit ismerek azt mondta megbanta volna utolag ha nem lett volna bent a szulesnel. Az en volegenyem is felt hogy rosszul lesz de mondtam neki barmikor kimehet nincs semmi gond. De probalja meg nehogy utolag banja meg. Es hatalmas elmeny volt neki, mondta utana hogy most azonnal at akarja elni ezt ujra. Total euforiaban volt.
Amugy meg lehet nem birja a vert meg stb..de 1. A fejedn kell alljon, uljon hasadtol nem lat semmit nem kell premierbe nezni. Sot, ne is nezze. 2. A szules egy olyan dolog hogy eszebe se fog jutni hogy mitol irtozik meg mit nem szeret olyan mas tudatallapotba kerul mindket fel hogy csak RAD fog koncentralni es arra hogy biztasson, nyugtasson, segitsen stb.. Hosszu orak alatt kialakul egy olyan kozeg es legkor hogy megszunik minden mas, mintha egy masik vilagba lennetek. Az a munka es osszehangolodas,ero stb ami felgyulemlik hatalmas energia. 3. Hidd el kivanod majd kozbe bar ott lenne melletted. Sokat jelent hogy van egy biztos tamasz.
Nektek kell eldönteni.Mi sokat beszéltünk róla első gyerek születése előtt.Ő nem szeretett volna bent lenni,mert tudja h nem bírja elviselni ha szenvedek és nem tud segiteni.Tiszteletben tartottam.A szülőszoba ajtajában elbúcsúztunk.Nem bántuk meg h nem volt bent,végül császár lett,oda meg sem jöhetett volna.
Második gyereknél már fel sem merült h bejöjjön.Már kórházban voltam amikor megindult a szülés.Felhívtam szülőszobáról h hamarosan szülök.A szülőszoba előtt várta h kivigyék a picit.
Nem bántam meg azóta sem hogy nem jött be velem hozzátartozó.A harmadiknál sem szeretném.
Ti érzitek!Ha egyikőtök nem szeretné akkor inkább ne.De ha vágytok rá akkor mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!