Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy kerdezzekbra higx mennyit...

Hogy kerdezzekbra higx mennyit ker el a szulesert?

Figyelt kérdés
Mar megkerdeztrm vallal e, mondta h persze.Tudom akkor kelett volna megkerdezni de nembtettem es o meg nem mondta h mennyiert csak h vallal. Legkozelebb 4 het mulva ha megyek kerdezzek ra? Egyaltalan hogy? Ugy a semmibol hozzam fel ezt a temat?Vizsgalatra 6 ezret ker el. Hallottam h a tizszerese altalaban de nem tudom h ha nem mondta mennyiert akkor az azt jelenti h amenyit gondolok?
2016. nov. 16. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A tobbi nala szulo kismamaval beszelgess, naluk kerdezz ra.

Haromszor szultem, nagyjabol tudtam, masok mennyit adnak. Fugg a tarifa a terhesgondozasert elkert osszegtol is.

2016. nov. 16. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:

6 ezerért rendelő dokinak én 50-60 000-t adnék kérdezés nélkül akár, az teljesen reális. Felfogadott dokinak kevesebbet nem "illik" szerintem.

Jó ötlet, amit az első írt, hogy puhatolózz a nála szülőknél. De szerintem 50-60 ezerrel nem lősz mellé, az se nem túl kevés, se nem túl sok.

2016. nov. 16. 09:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszi.

Meg annyi kerdesem lenne hogy igaz meg csak 20 hetes vagyok, de nagyon erdekel h o hogy viszonyul a pl kezzel valo mehszajtagitashoz (ha lehet nem szeretnem ha csinalna),az erzestelenitot h kaphatok e ha kerem, h bent lehet e velem vegig a ferjem. Ezejet majd idovel kerdezzem meg tole vagy mar most se korai rakerdeznem? Es a penzt akkor majd szules utan adjam oda neki?

2016. nov. 16. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindent kérdez meg szemtől szembe, egyenesen. Ha "felfogadtad", akkor természetes, hogy a szülésért is fizetni fogsz. Mindent jobb előre tisztázni, mert ha pl 34 hetesen derül ki valami, ami neked nem tetszik, nem fogsz találni olyan orvost, aki elvállal.

Nem kell szégyellni ezeket a kérdéseket! Én az első konzultáció alatt tisztáztam mindent, mert így vagyok nyugodt, hogy jó kezekben vagyok.

2016. nov. 16. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, a pénzt általában a varratszedéskor (ha van) szokták odaadni, vagy a 6 hetes kontrollon. Végülis ott ér véget a szülési folyamat :)

Előző

2016. nov. 16. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!