A kórházban rám erőltethetik, hogy szoptassak, ha nem akarok?
ha a babád sír mert éhes, nem fogod zoptatni..?
nálunk 3 napig nem adnak semmit, mert addig kell megindulnia a tejtermelésnek és addig elég a magzatkori készlete a babának. 3 napon át egyfolytában mellre kellene tenni hogy beinduljon a tej. az előtejben van az immunanyag is, ami immunitás kialakulását segíti a babának, az tápszerben nincs. anyatejet szokott adni a kórház de kevés van, így leginkább csak koraszülötteknek adják.
épphogy világra jön, már nélkülözni fog a babád. gratula.
Én sem akartam igazán sosem. Aztán a kórházban muszáj volt, meg próbálkoztam itthon is, fejtem is, de nevetséges mennyiséget.
Na de visszatérve, nem biztos, hogy erőltetik, de nem adnak neki semmit, nekem nem volt eleinte semmi tejem, itthon is a legtöbb kb 30-40ml volt napi 1x amit tudtam fejni... nem adtak neki, csak második nap este cukros vizet...
Le leszek pontozva de vigyél babavizet, pár kortyot adj neki, hogy ne sárguljon be.
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a másik mit csinál a gyerekével, míg nem veszélyezteti, és a tápszer nem a veszélyeztetés kategória, innentől kezdve nem kellene beleszólni a másik dolgába. Csók.
Nem, csak nem fogja helyetted senki megszoptatni. 4-5 napig nem kap az újszülött babád táplálékot.
A mell pedig már a terhesség alatt változik, illetve a tejbelövellés megtörténik, stb. Ha nem szptatsz, akkor is lógni fog a melled, ha hajlamos vagy rá. Még ront is a helyzeten a pangó tej, jobban kinyúlik a bőr.
Azt hozzá se teszem, hogy mindenki le fog nézni, ha nem akarsz szoptatni, ki leszel idegelve 4 nap alatt. De te választottad, úgyhogy fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!