Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházban rám erőltethetik,...

A kórházban rám erőltethetik, hogy szoptassak, ha nem akarok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 22:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%
*gyerekedhez
2016. nov. 13. 06:47
 12/32 anonim ***** válasza:
79%

ha a babád sír mert éhes, nem fogod zoptatni..?

nálunk 3 napig nem adnak semmit, mert addig kell megindulnia a tejtermelésnek és addig elég a magzatkori készlete a babának. 3 napon át egyfolytában mellre kellene tenni hogy beinduljon a tej. az előtejben van az immunanyag is, ami immunitás kialakulását segíti a babának, az tápszerben nincs. anyatejet szokott adni a kórház de kevés van, így leginkább csak koraszülötteknek adják.

épphogy világra jön, már nélkülözni fog a babád. gratula.

2016. nov. 13. 07:18
 13/32 anonim ***** válasza:
66%
Igen, forszírozni fogják, ahogy a pelenkázást, öltöztetést is, meg mindent, ami a gyerekkel együtt jár. Vagy mit gondoltál, mit eszik egy egészséges baba, ha az anyukájának van teje?
2016. nov. 13. 07:18
 14/32 anonim ***** válasza:
55%
én nem szoptattam tőlem független okból viszont lelkiekben nem is bántan. Az elsővel elrontottam mert hallgattam arra a tanácsra hohy tegyem csak mellre folyamatosan így 10 nap után tápszeresek lettünk. A másodikkal 1 napig adtam esélyt a dolognak... nem ment. hát lefejtem. most is napi 8x fejek és adom neki cumisüvegből. mellé tejleadóként napi egy liter tejcsit adok le... A cicim... hát nyilván viseltesebb. Viszont ha a picit már nem kell ölbe kapkodnom akkor majd megcsináltatom. Most ő az első a melleim ügyében. A nagy sugárban hányta ki 2 hétig a tápszert... csak sírtam hogy nem tudom neki azt adni amire szüksége lenne. borzalmas érzés volt. Ha a melleidet félted az elég nagy önzőség. Vannak szuper plasztikai sebészek. Ha nálad is picit több a hiúság ahogy én sem tudom jól érezni magam ilyen cickókkal akkor annak te magad vállald a következményeit és ne a babád. Ma már nem megfizethetetlen és nem olyan életveszélyes beavatkozás egy korrekciós műtét.
2016. nov. 13. 07:37
 15/32 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ melyik kórház. Egy bababarátban tutira erőltetni fogják. Én nem bababarátban szültem, senkiben fel se merült, hogy ne szoptatnék, hisz az a normális. Én mondjuk mindenképp szoptattam volna bármit mondanak.
2016. nov. 13. 07:44
 16/32 anonim ***** válasza:
37%

Én sem akartam igazán sosem. Aztán a kórházban muszáj volt, meg próbálkoztam itthon is, fejtem is, de nevetséges mennyiséget.

Na de visszatérve, nem biztos, hogy erőltetik, de nem adnak neki semmit, nekem nem volt eleinte semmi tejem, itthon is a legtöbb kb 30-40ml volt napi 1x amit tudtam fejni... nem adtak neki, csak második nap este cukros vizet...

Le leszek pontozva de vigyél babavizet, pár kortyot adj neki, hogy ne sárguljon be.

Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a másik mit csinál a gyerekével, míg nem veszélyezteti, és a tápszer nem a veszélyeztetés kategória, innentől kezdve nem kellene beleszólni a másik dolgába. Csók.

2016. nov. 13. 07:48
 17/32 anonim ***** válasza:
61%

Nem, csak nem fogja helyetted senki megszoptatni. 4-5 napig nem kap az újszülött babád táplálékot.

A mell pedig már a terhesség alatt változik, illetve a tejbelövellés megtörténik, stb. Ha nem szptatsz, akkor is lógni fog a melled, ha hajlamos vagy rá. Még ront is a helyzeten a pangó tej, jobban kinyúlik a bőr.

Azt hozzá se teszem, hogy mindenki le fog nézni, ha nem akarsz szoptatni, ki leszel idegelve 4 nap alatt. De te választottad, úgyhogy fel a fejjel!

2016. nov. 13. 08:05
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a szülés után rögtön megkérdezték, hogy akarok-e majd szoptatni. Gondolom azért mert ha nemet mondtam volna, akkor adnak gyógyszert, hogy elapadjon. Az utóbbit csak gondolom, nem biztos, mert én azt mondtam, hogy szeretnék majd szoptatni.
2016. nov. 13. 09:15
 19/32 anonim ***** válasza:
62%
bocs. de teljesen más az ha valaki nem tud mint ha nem akar! sok nő bárhogy próbálkozik nem tud pedig bármit megtenne érte hogy ne csak tápanyagokat hanem imun anyagokat is adhassanaknak babájuknak. És ez nem egyenértékű azzal a vitaminokkal ami a tápszerben van.
2016. nov. 13. 10:33
 20/32 anonim ***** válasza:
63%
csak nem értjük, hogy minek annak gyerek, aki nem a legjobbat akarja neki. Vegyen inkább játékbabát, mindenki jobban jár. Önző, és egy anyánál ez a legaljább hozzáállás.
2016. nov. 13. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!