Mit csináljak, ha nem akarok hamarabb befeküdni a kelleténél?
7 éve a fiam császárral született, farfekvés-lábtartás miatt. Kiírt napon született, utolsó percig vártunk, hátha befordul, úgyhogy vajúdtam is.
Most várjuk a lányunkat, pénteken leszek 38 hetes, ma NST után mondták, hogy a császáros előzmény miatt a jövőhét hétfői NST után megbeszéljük a befekvést. Most semmi gond ezzel a terhességgel, végig fejvégű, szépen fejlődik, már most nagyobb, mint a testvére születésekor. Még egy kósza jóslóm sem volt eddig, keményedés van pár, de csak kb. 2 hete.
Eddig szó sem volt befekvésről, a fiúnk fel van készítve, hogy majd megyek szülni és pár napot bent leszek a hugival, de ez sok idő.
Nem akarok idő előtt befeküdni.
Melyik kórház?
Próbálj alkudozni az orvosoddal meg az osztályvezetővel.
Van fogadott orvosod? Nem értem, ha minden rendben, akkor ez így elég hülyeségnek hangzik, hogy be kell feküdni kiírt időpont előtt.
Nekem az első rendes vajúdás után lett császár. A második is magától indult. Ott is vajúdtam egy keveset, de végül az is császár lett (szó se volt befekvésről).
A harmadik programozott császár lett volna, de végül 3 nappal a "program" előtt beindult egy kicsit, ezért a dokim tanácsára bementem vizsgálatra, bent tartottak és pár óra múlva, amikor megérkezett a dokim, akkor megcsászároztak.
Mindenképp beszélj a saját orvosoddal (ha van), mondd meg, hogy nem szeretnél befeküdni, mondja meg, ha van rá valami oka, hogy miért kell.
Számíthat, hogy milyen messze van a kórház, vagy ha esetleg kinyílt a méhszáj érzett fájás nélkül (van ilyen) - de ha így van, meg kell mondaniuk.
Kitartást ebben a dög melegben és jó babavárást! :-)
Egyszerűen megmondod hogy nem akarsz befeküdni. Lehet hogy aláíratnak veled egy papírt hogy saját felelősségedre otthon maradsz. Ennyi. Nem kötelezhetnek.
Főleg a te esetedben nincs probléma, nyilván más esetben ha valami komolyabb a dolog akkor érdemes befeküdni de így nem.
Egyébként ez Magyarországon nagy divat hogy mindenképp befektetnek, akkor is ha nincs semmi gond. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!