Akik a 37. hét környékén szültek, mi volt az oka? Volt valamilyen előjele?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 10:09
1/6 anonim válasza:
Fertőzésem volt és enyhe magas vérnyomásom, ezért indítás lett a vége a 37.héten.
2/6 anonim válasza:
Fertőzéstől elkezdett kinyílni a méhszájjam beindult a szülés
3/6 anonim válasza:
37 hetesen szivárogni kezdett a magzatvíz. Aznap megszületett a lányom.
4/6 anonim válasza:
37.hét szivárgó víz 12 óra alatt megvolt a lányom
34hkm
5/6 anonim válasza:
Spontàn elkezdett fàjni a hasam. Ràfogtam a kàposztàra. Amikor màr a derekem is leakart szakadni kètsègbe estem. Bementem a kòrhàzba. Ott azonnal vittek is a szülőszobàra. 1 òra mùlva sírt a kislànyom. Semmi baj nem volt. Magàtòl indult meg. Pont 37.hétre. 2750 gr 51 cm volt.
6/6 anonim válasza:
Elsőnél erősen vizsgált meg a doki, amitől beindult a szülés. A második és a harmadik pedig azért, mert gyenge a méhnyakam és nem bírta tovább a 37. hétnél, kinyíltam. Minden jel (görcsök, nyákdugó távozása) nélkül történt, csak hirtelen tíz-, majd ötperces fájásaim lettek a semmiből. Hajlamom van rá, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!