Szülés előtt mennyivel volt valakinek hasmenése, infuluenzához hasonló tűnete vagy valamilyen más tűnete?
39.hkm vagyok és jelenleg nekem hasmenéses tűnetem van ill. alul a hasam nagyon fáj, de még a derekam nem akar "leszakadni". Szülésznőm szerint ez csak erősebb jólsó fájás.
Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem nem volt hasmenésem, de szülés előtt két nappal már le akart szakadni a hasam érzésem volt. Meg megfázásos tüneteim is voltak, de az kb 2 héttel előtte már kezdődött.
Ha 39 hetes vagy, akkor nyugi nem húzod sokáig :)
Nekem csak a szülés napján volt hasmenésem. Vagyis délutánján, és este a vajúdás alatt is.
Izgi :) Könnyű szülést és jó babázást kívánok Neked :)
Szia.
Nekem a szülés előtt egy nappal jött ki, hogy "benáthásodtam", valamint nem éreztem túl jól magam...se betegnek se egészségesnek nem mondható érzést tapasztaltam. Aztán másnap reggel elfolyt a magzatvíz, enyhe alhasi fájdalmam volt csak, és utána jött rám a sűrű nagyWC-re járás(nem ment a hasam, csak a napi 2 helyett elmentem 5x is... csodálkoztam is, hogy nem is ettem és még is..:D) Majd másnap hajnalban meglett a kisfiam.:D Könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!