Volt olyan hogy valaki, valamilyen okból kifolyólag nem ment vissza a 6 hetes kontrollra? Mi történik ilyenkor? 2-3 hónap után is vissza lehet menni?
mármint szülés után?
én a 8.héten mentem,mert pont akkor volt karácsony,újév,és így kaptam időpontot,semmi nem volt
Az utolsó eset azért durva (az orvos részéről). Én pedáns módon napra pontosan mentem a 6 hét letelte után, de tényleg nem ez számít. Gondolom érdemes visszamenni, hogy valóban rendben van-e minden.
(Én viszont a missed ab. utáni kontrollra nem mentem, nagyon nem volt erőm ugyanoda visszamenni. Pár héttel később máshová elmentem azért, jól is tettem, mert kaptam gyulladásgátlót. Viszont nem emiatt mentem, hanem mert baba lett egyből) :)
Egyáltalán nem mentem el. Csalódtam szüléskor az orvosomban, aztán szülés után kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy új orvost keresgessek.
8 éve, másik orvosnál szültem, akkor jókislány módjára visszamentem 6 hét múlva. A doki kérdezte, hogy volt-e már aktus. Mondom, amíg nem estünk túl a 6 hetes kontrollon, addig nem "illik". Erre ő vigyorogva azt mondta, nem arra kíváncsi mi illik, hanem hogy volt-e aktus és minden rendben volt-e. Mikor pironkodva bevallottam, hogy igen, azt mondta nagyon sokan vannak így, csak nem vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!