Érdemes előre megvenni a mellszívó? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 17:41
11/13 anonim válasza:
Én nem vettem meg előre, csak kinéztem, hogy melyik kellene. A kórházban ugyanis van, és nem tudhattam, hogy szükségem lesz-e rá. Kellett végül, de így a páromat elküldtem érte. Egyébként Medela Harmony-t vettem és nagyon meg vagyok elégedve vele.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat:-)
2010. ápr. 29. 15:39
13/13 anonim válasza:
én azért ajánlottam,h vedd meg még szülés elött,mert ahol én szültem akkor nem tudtak adni mellszívót pedig szokott lenni,de akkor PONT nem volt!így rohanás,h legyen!ráadásul én a nemzeti ünnep elött egy nappal szültem így szuper volt hajkurászni egy olyan bababoltot ami nyitva volt!az egyik válaszoló írta,h nem kell fejni...????ezt hogy?igenis kell az elején fejni,h beinduljon a tejcsi és minél több termelödjön,jól kikell masszírozni a járatokat,h ne gyulladjon be a lappangó tej miatt és azt csak fejéssel lehet!majd ha már beállt a mennyiség olyan 6-8hét múlva akkor már nem kell fejni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!