Mikor mentetek szülni, volt a kórházi csomagban mellszívó? Ha igen, hogy tartottátok sterilen?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam nem veszek sterilizálót, hanem "csak" kifőzöm. De mibe rakjam utána, hogy míg használom a kórházban, steril maradjon??2009. dec. 10. 10:18
1/7 anonim válasza:
Csomagold be papírtörlőbe és tedd zacskóba.
Nem kell túlzásokba esni, a melled sem steril, a levegő sem.
Ha már otthon vagytok, akkor is elég párnaponta sterilizálni, amúgy meg csak elmosni.
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen vidd be a mellszívót! Én már az első nap használtam, bár még nem indult be a tejcsi, de "rásegített". Pumpáltam-pumpáltam, és egyszer csak (második nap este) elkezdett csordogálni a sárga folyadék! :-)) Ha nem vittem volna be, meg is őrültem volna a fájdalomtól, vagy kézzel kellett volna fejnem, annyi tejem lett!
Sok boldogságot!
Ja és a sterilitás miatt ne aggódj, nem kell azt állandóan sterilizálni!
3/7 anonim válasza:
Én nem vittem mellszívót, de másnap küldtem a párom, hogy vegyen aztán hozza be. Nekem a kórházban sterilizálták.
4/7 anonim válasza:
Így van ahogy az utolsó válaszoló írta.A kórházban sterilizálják a csecsemősök.Nálunk azt mondták elég ha napi egyszer viszem be,a többi alkalommal kiöblítettem vízzel.
5/7 anonim válasza:
Alapból nem kell szerintem, ha kell, majd beviszik utánad.
Nekem a baba egyfolytában rajtam csüngött, így nem kellett.
6/7 anonim válasza:
Jó ha viszel! Én éjszakára mindig fejtem a fiamnak egy adagot, mert különben cukros vízzel tömték ha éjjel felébredt(3 évvel ezelőtt, és azért nem volt velem 2 éjszakát, mert császáros voltam). Én vittem egy mikró edényt és sterilizáló tablettákat magammal(bababoltban kapható). Elmosogattam a mellszívót és utána betettem a sterilizáló folyadékba (vittem szivacsot és mosogatószert is). Most a második babát várom... lehet, hogy lazább leszek, és nem fogok én sem ennyire sterilizálni.
7/7 anonim válasza:
Vidd csak be. Nekem is annyi tejem volt hogy azt a bébi nem tudta volna kiszívni. Begyullad a melled ha nincs kiszívva minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!