Én már hetekkel szülés előtt megkaptam,de nagyon jól jött nekem a korházban.
2010. ápr. 28. 17:49
2/13 anonim válasza:
Ja,és AVENT mellszívó.(kézi)nekem bevállt.
2010. ápr. 28. 17:50
3/13 A kérdező kommentje:
Az Avent-et hol lehet kapni?
2010. ápr. 28. 17:57
4/13 anonim válasza:
Én nem akartam mellszívót venni egyáltalán, mondván, hogy majd úgyis belövell a tejem, és szoptatok. De hallgattam rá és megvettem, amit javasolt: én is Avent Isis kézi mellszívót vettem (féláron, használtan a Vaterán), amit az előző válaszoló javasolt.
És mint kiderült: jól tettem. A babám inkubátorba került, nem tehettem mellre, a csecsemősök cumiztatták, cumizavaros lett, és most nem szopik. Ha rajta múlt volna, nem lenne tejem. A kórházban a harmadik napon kezdtem el fejni, így indult be a tejem. Kész szerencse, hogy a férjemnek csak be kellett hozni otthonról a melsszívót, és nem akkor kellett futkorászni utána dupla pénzért.
2010. ápr. 28. 17:59
5/13 anonim válasza:
Én is avent kézit vettem, a kórházban még nem tudtam használni, de miután hazamentünk már igen.
Egy tipp: ha van dm-kártyád, akkor egy 50 pontos kuponfüzetet válts ki és a benne lévő 25%-os kedvezményt lődd el erre.14-15ezer ft egyébként. A brendonban most le van éppen értékelve 11ezerre.
2010. ápr. 28. 18:43
6/13 anonim válasza:
IGEN,nagyon is!az én babám aluszékony volt,képtelenség volt őt felkellteni,h szopizzon,így maradt a mellszívó!anyumék akkor rohangáltak megvenni,ők SARO elektromos mellszívót vettek ami jól bevállt!de az AVEN-t elektromosa mégjobb,azt is használtam és nagyon jó volt!a kézit is kipróbáltam,de majd leesett a kezem 10perc után a folytonos nyomkodástól!szerintem elektromosat vegyél,sokkal könnyebb úgy fejni,hisz gondolj bele,3óránként fejni az elején,elég fárasztó lesz a kezednek!vidd be a kórházba is,inkább legyen veled...könnyü szülést neked
2010. ápr. 28. 20:03
7/13 anonim válasza:
Én is már jóval korábban megvettem a mellszívót, elektromos Medelát vettem, gyógyszertárban. Mondjuk én azért is vettem korábban, mert a babával kapcsolatos kiadásokat beosztottam hónapról hónapra, hogy ne egyszerre kelljen egy hatalmas összeget kifizetnem.
Azért döntöttem a mellszívó megvétele mellett, mert nekem muszály lesz dolgoznom a baba mellett is, és néha be kell mennem a munkába, és az ilyen alkalmakkor szeretnék lefejt tejet itthon hagyni neki, nem akarom, hogy tápszert kapjon.
Megvan a doboza, blokkja, minden, ha valami miatt mégsem lesnne rá szükség, majd eladom.
2010. ápr. 28. 20:07
8/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azért elektromos Medela, mert a legjobb barátnőm is ezt használta, és nagyon bevállt neki.
2010. ápr. 28. 20:08
9/13 anonim válasza:
Normális kórházban van mellszívó, ha kell, adnak. De amúgy a trend az, legalábbis ahol én voltam, hogy nagyon nem javasolják a fejést. Én kb akkor kezdtem fejni, amikor a fiam 1 hónapos volt és elég hamar be is gyulladt a mellem. A la leche ligánál nem ajánlják a fejést ha van elég és nem adsz valakinek, mert sokszor ez okozza a mellgyulladást és a tejcsatornazáródást. Úgyhogy ha van tejed és a gyerek eleget szopik, akkor ne fejj direkt, mert beáll magától. Amúgy nekem van elektromos Avent és elektromos mini medela is. Az utóbbi nagyon nem jött be nekem, a másikat használom, mikor muszáj fejnem (pl. reggel 5-kor, mikor kivételesen átalussza a gyerek az éjszakát vagy, mikor kimaradt egy szopi, vagy mikor anyum jön vigyázni a gyerekre és cumisüvegből megeteti... mert a fagyasztottat nem fogadja el...)
2010. ápr. 28. 20:36
10/13 anonim válasza:
én is már vettem, az Avent Izis, kézi mellszívót ajánlották nekem is. Kikában épp le volt árazva 11.000-re, most láttam, hogy az Auchanban is ennyiért akciózzák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!