Aki a debreceni kenéziben szült, irja már meg miket pakoljak még a táskába, ami nekem kell már bent van, kivéve a mellszivó meg a betét, de a babának mit tegyek oda?
Figyelt kérdés
mivel minden korház más ezért szeretnék segitséget kérni,pellus,kisruha,posikrém kell-e?vagy csak az a ruha amiben haza hozom?2010. ápr. 6. 15:39
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én 2009 januárban szültem ott azóta nem tudom mi változott, de adtak ruhát(felöltöztették reggel) és pelenkát, de popsitörlőt nem adtak (igaz volt ott egy vödör és valami ruha) de én hozattam be.
Szóval elég, csak a ruha amibe hazaviszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!