Császárral egybekötött petevezeték elkötés. Altatásban végzik? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 11:25
1/3 anonim válasza:
nekem októberben csinálták császárral együtt.nem altattak.gerincbe kaptam inekciót.
2/3 anonim válasza:
Az ismerősömnek is gerincérzéstelenítéssel csinálták a császár alatt. Viszont jól meggondoltad?? Nem tudom milyen a családi állapotod, hány gyermek...stb. de ez egy drasztikus döntés!! Az ismerősöm is (úgy érzem megbánta), mert azóta mindig ez a téma, hogy de jó neked babát vársz, én meg már nem szülhetek többé! Pedig van 2 szép lánya! Soha nem tudhatod mit hoz a jövő, most úgy érzed nem szeretnél több gyermeket, pár év múlva meg mégis!
39h kismama
3/3 anonim válasza:
tényleg jól gondold meg ezt a döntésed,mert ez egy életre szól és nincs visszaút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!