Tampon használata közvetelen szülés után, jó ötlet?
Hello,
2 hete szültem és erdekelne, hogy ha mar nem annyira verzem, akkor szabad-e mini OB-t hasznaljak? Vagy csak a betetet ajanlanatok?
Eddig alwayst hasznaltam de kivancsi lennek, hogy milyen lenne a tampon.
3 napig vereztel szules utan? 1 het utan kontroll..? Hat nagyon fura dolgok ezek.
En is kulfoldon elek, itt szultem ketszer, es itt is ugyanugy 6 hetes kontroll van...
De amugy nekem sem jutna eszembe barmifele tampont hasznalni szules utani verzesnel, ha volt mar kontroll, ha nem, ha nagyon verzek ha nem. A szules utani verzes nem egyenlo egy menstruacioval, nem szabad ugyanugy kezelni.
Belgiumban lakom. Hat igen, itt is van 6 hetes de csak azoknak, akiknek nem szivodik fel a varratjuk.
Egyebkent szulesznot kuldenek ki eddig volt itt 2 akik a varratot neztek h elne fertozodjon meg lekezelik ha kell. Ha ok mindent rendben talalnak, akkor ennyi. Igen az 1 hetes kontrol mar megvolt. Multheten penteken.
3 napig vereztem durvan. Kb 3 orankent csereltem betétet. Utana hazajottunk a klinikarol, akkor kb 5-6 orankent eleg volt 1. Éjszaka is, aztan mostmeg mar eleg lenne 1 egesz napra de azt nem tartom higenikusnak ezert cserelgetem de alig van benne valami... Inkabb barnasas mar es tenyleg semmiseg. Tisztasagin gondolkodom... De az meg illatositott Carefree az sem jo gondolom. Lehet varok meg egy hetet aztan megprobalom a mini ob-t. Rakerestem egyebkent flamand oldalakon is minderre. Ott egy statisztikat talaltam h mindossze a nök 37%-a var 6 hetet a szexel meg a tamponnal szules utan. A legtobb 3-4 het utan mar nemi életet él es minden ugyanaz, mint volt. Nem tudom miert. Lehet h az orvosok jobbak v fejlettebb a technika? Nemtudom. Kivancsi leszek nalam hogy lesz.
Mindenesetre koszi a valaszokat mindenkinek! 🙂
Oksiiiii
Bocsika nem volt szep!🙈
Ebben van valami. Jolvan azert nem 1 tampont akartam egesz napra feltenni 😅
De alighanem varok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!