Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek milyen volt a szülés...

Móni0724 kérdése:

Nektek milyen volt a szülés elött illetve a szülés?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy 39 hetes kismama vagyok első gyermekemet várom és semmi fájjásaim nincsenek de nem is tudom hogy mit kellene pontosan éreznem egykét nyilalást érzek de semmi több!! Ja és nagyon félek :) :)
2016. okt. 13. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

39 hetesen még nem is kell érezni semmit, a várandósság átlagosan 40 hétig tart. Az is lehet hogy csak 2 hét múlva szülsz. Hogy ki mit érez és mennyivel előtte, az is meglepetés, ahány szülés, annyiféle. Én volt, hogy szülés előtt egy nappal rendszertelen fájásokkal ébredtem, de olyan szülésem is volt, hogy a szülés napján délelőtt semmit nem éreztem, aztán egyszercsak 2-3 perces fájdalmatlan, szabályos keményedésekkel megindult a szülés, és néhány óra múlva lett csak nagyon fájdalmas, de akkor már csak két óra volt a baba születéséig. Félni ne félj, nagyon nagy élmény, ha végül megszülöd és

hasadra fektetik a régen várt babát, minden fájdalom eltűnik amint megszületik:-)!!!!

2016. okt. 13. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Elsőnél semmi ,hajnal,két perces fájással kelés. Éjjel 11-re lett meg.

Másodiknál tágulásos vérzés reggel,du szabálytalan nagyon gyenge fájások,este 8-tol 2percesek a semmiből,hajnal 4elött meg is született.

2016. okt. 13. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:

A nyilalas nem hiszem, hogy a szules kozeledtevel van osszefuggesben. En is ereztem itt-ott fajdalmat, nyilalast a terhessegek utolso heteiben, de ez inkabb azzal volt osszefuggesben, hogy 3-4 kilos babak mozgolodtak bennem.

Nekem az elso szulesem indult spontan, magatol. Nem igazan volt elojele. A ferjemmel kint voltunk sokaig a varosban, 11 korul fekudtunk le aludni es egy ora mulva arra ebredtem, hogy folyik a magzatviz.

Utolag visszagondolva meg annyi tortent aznap, hogy delutan hasmenesem volt. De en inkabb arra fogtam, hogy extra adat edes-savanyu kinait toltam be ebedre jo ehesen, mert kimaradt a reggeli. Azota sem tudom, hogy tenyleg a szulessel volt az mar kapcsolatos, vagy csak siman a ebedemmel. :)

2016. okt. 14. 07:58
 4/6 nünü87 ***** válasza:
Reggel ötkor elfolyt a vizem fájás nem volt. A korházba ocitocinnal indították a fájásokat amik egyből két percesek lettek végül délután kettőkor császárral lett meg a babám. Nem fájt semmim a műtét után. Nem kell félni a szüléstől. Én a fogorvostól még most is jobban félek mint a szüléstől. Ja és 39+6 hetesen szültem.
2016. okt. 14. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát az én szülésem miatt sokan "utálnak":) reggel 6kor ereztem hogy fajdogal de meg osszeraktam a kisagyat stb. Delbe se volt meg semmi bajom de doki mondta menjunk be 38. Heten voltam. Megvizsgalt nem szulok hat mondom oke. 3kor elkapott egy gorcs ott guggolva is maradtam. Negyed 4kor hivtam parom megyek szulni de most sem tudnam megmondani hany percesekkel. Fel4re atertem burokrepesztes stb 15:55kor megszuletett a lanyom. Es elso gyermek volt sosem ertettem hogy lehettem ilyen szerencses hogy elso igazi fajastol szamitva egy oran belul meg volt a baba. Mindenkinek ilyen szulest kivanok
2016. okt. 14. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat tegnap voltam nst és mondták hogy látják már hogy kisebb fájások vannak én nem sok mindent érzek ebből jo a derekam meg a haskeményedésen kívől más nincs és jövöhét csütörtökre vagyok kiírva hát majd meglátjuk mi lesz !!!
2016. okt. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!