A váci kórházban fogok szülni, igaz még nem most, ( januárra vagyok kiírva) de azért már szeretnék, úgymond felkészült lenni! Arról szeretnék információt kapni, hogy ha szülni megyek mit pakoljak magamnak, illetve a babónak?
en fogadott orvossal szultem ott 2014-be n ezert nem nyilatkozom arrol milyen az ugyeletesnel szulni. a csecsemosoknek kb fele normalis, az apolonok nagyresze normalis, az orvosok kozul a Benyi Konder ko normalis (meglatasom szerint , es en eleg sokat voltam bent szovodmeny miatt).
a babanak vinni kell egy torulkozot amibe bugyolaljak szules utan, hazahozos ruhat meg kesztyut sapkat vigyel mert azt nekem ott pl nem adtak.
magadnak: 2 haloing, 2 torulkozo, leleteid irataid wc papir betet (Tena inontinenciat ajanlom). szivacs a furdeshez (nem zuhanyozhatsz csaszar utan), tisztakodo szerek, nemi kaja mert ott borzalom amit adnak, viz inni, valtas ruhak, jo sok bugyi foleg, köntös evoeszkoz es pohar, mosogato szivacs...és a bimbovedo, fejo, szopiparna opcionals nekem nem voltak es ennek koszonhetem a szovodmenyt...
egyebkent mindne honap elso szerdajan van szulesfelkeszito ahova ha elmesz elmondjak ugyanezeket meg korbe vezetnek az osztalyon is
ja es papucs esetleg szoptatos melltarto ha jottok haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!