Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházi szülés?

Kórházi szülés?

Figyelt kérdés

Szeretnék érdeklődni, hogy Budapesten állami kórházban hogyan zajlik egy szülés.

Én két gyermeket szültem magánklinikán és nagyon jó élményeim vannak mindkettöről.

A sogornőm a második babáját várját mivel az első szülésénél voltak rossz tapasztai ( ő kapott beöntést és megsértették a végbelét?? állitolag és más apróságok), így szeretne ott szülni ahol én.

A gond, hogy annyi pénzük nincs. A férjem egy betegség miatt kénytelen volt otthagyni a munkáját, reméljük hamarosan felépül és újra munkába áll, de egy jóval nyugodtabb munkahelyen, kevesebb fizetésért, de legalább egészsegesen!

Ez az oka, hogy nem igazán tudok most neki segíteni.

De ha valóban annyira retenettes állami kórházban szülni ahogyan ezt ő mondja, talán megtudnám oldani.

2016. okt. 9. 20:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy vérvételt csináltak nekem még olyan 35 ért ha jól emlékszem de ne kérdezd miről volt szó nem emlékszem.
2016. okt. 11. 21:29
 22/27 A kérdező kommentje:

Mivel én az USA ban születtem és csak 8 éve költözttem ide, ezért szerencsére nem tudom milyenek itt a kórházak, nem voltam beteg ez idő alatt. A férjem betegsége miatt volt a Honvéd kórházban de nem volt elviselhetettlenül rossz, mondjuk ő a belgyógyászaton volt és a neurologián.

A férjem ha dolgozna bíztosan segítene neki, mert csak ez az egy testvére van, és nem akarom, hogy ez miatt ő érezze rosszul magát, hogy nem tud segíteni.

2016. okt. 11. 22:08
 23/27 anonim ***** válasza:
amiket te írsz,az mind a terhesgondozás része,azt nem muszáj ott csináltatni.de ha bemész szülni,akkor a 3 napban szerintem benne van minden a csomagárban.
2016. okt. 12. 07:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem azt írtad hogy a dr. Rose-ban szültél?

Az USA-ban elég nehéz szülni mert nem nagyon engednek be terhes nőt, papírok-férj, letelepedési- zöld kártya nélkül a reptérről visszafordítanak.

USA-ban magánklinika?

Én éltem NY-ban(Williamsburg) de egy hatalmas kórháznak van állami szekciója is, a sztárokat is oda vitték, nem tudom te hol szültél.

2016. okt. 12. 13:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Állami kórháznak magánrészlege, ezt akartam írni.
2016. okt. 12. 13:24
 26/27 anonim ***** válasza:

Ja, bocs születtél, nem tudok olvasni.

Nem tudom ez nekem akkor is bonyolult.

2016. okt. 12. 15:07
 27/27 A kérdező kommentje:

Én Californiaban születtem, Laguna Hills (Orange County) itt voltam is sajnos kórhátban, de az mivel volt bíztositásom ugymond állami kórház volt.

Amúgy, nem jól tudod! Egy ázsiai barátnőm szült az USAban, úgyhogy nem volt papírja és 6-7 hónapos terhesen jött át.

Igaz, hogy hatalmas összeget fizetett ki érte, de az orvos küldött egy faxot, hogy veszélyeztetett terhes és ott kell szülnie nála. Az igazság viszont, hogy semmi bajuk nem volt, csupán fizettek pár milliot hogy ott szülhessen (majd 2 év múlva ugyanígy a másodikat)

És mivel én vele voltam így tudom, hogy ez megtörtént, így.

2016. okt. 17. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!