Szült valaki a közelmúltban Szegeden a női klinikán?
Szia! Én kicsit több mint másfél éve szültem, de szerintem ezek nem nagyon változnak :)
Hálóing szülésnél kórházi, az osztályon már kérdezték van-e saját vagy adjanak ottanit. Betétet abszolút nem adnak, szóval azt neked kell vinni. Babának ruhát ők adnak, pelusozáshoz érdemese elrakni a cuccokat mert minden baba változó, én lánykám mindig akkor rakta tele a pelust, mikor benn volt a nővérkéknél, így nekem nem kellett plusz. Fürdetőcucc nem kell, ők fürdetik vagyis öblítik le csap alatt :)Szal csak hazahozós ruha kell neki. Magadnak minden kell ami egy kórházba kell. (Papucs, fürdős cuccok, hálóing, betét stb.) Ha van még kérdésed írj nyugodtan :D
Szia!Tavaly decemberben szultem ott csaszarral a babomat.En elotte mar bemt fekudtem 4 napig,tehat kicsivel tobb cuccom volt,de igy is-ugy is sok feleslegeset pakoltam.Peldaul raktam a babanak is mindent ,de nem volt ra szukseg.A babanak par pelus,1 popsitorlo,es popsikrem ,ha te pelenkaznad.En csak hazajovetelkor pelenkaztam,tehat nem volt ra szukseg,mindig megkerdeztem es pelusoztak,(" furdetik" is)ugyh nem bontogattam a polyat feleslegesen,feltem h megfazik,mikozben benazom.
Magamnak ,ami jol jott mindig,kulon
-wc-s kis,mini-neszeszer ,wcre ulokepapir,nedves wcpapir/torlokendo,1betet ,mini folyekony szappan)ezt belegyomoszolve mindig hurcolasztam magammal +a wcpapirt,esetleg mini torolkozo
-rendes neszeszer (tusf,intim mosakodo,golyos dez,1betet,1bugyi,v tenabugyi,fogkefe,fogkrem)
-torolkozo 2 nagy sotetebb,amit nem sajnalsz
-papucs (2t vittem ,jol tettem mert a tusolos gumipacskerem vegig vizes volt)
Kozben ott ugyis "utantoltod a beteteket,bugyikat stb.
-1 pizsit,2 vittem,de csaszaros voltam,orultem ha a haloinget fel tudtam venni,es abbol is inkabb kertem +ottanit.A sajatomat csak ha latogatok jottek vettem fel kontossel.
-ruhabol vigyel be sztem 1!!! melegitot mondjuk ,ha fel akarnal oltozni,es keszits inkabb mindenbol a parodnak otthonra,ha ugy erezned kell.En tul sok bugyit vittem (vegig halosban voltam)
-zoknik,hajgumi
-wc papir (elsore 2 mondjuk)
-nasifele,tolto,asv viz,szopitea,szopiparna (bar en nem hasznaltam,a baba ala tettem a rendes nagyparnat)viszont jol jott a kisparna itthonrol,mellszivo,ha kell tartalek cumisuveg majd visznek be neked szinten
-kes (NEM KENOS :) villa,kanal,muanyag tanyer,bogre
Ja es kulon szuloszobas csomi (pl hatizsaknyi furdocsomag,papucs,torolkozo,viz,kaja)
Kulon a benti borond/sporttaska.Vekony kontost vigyel,mert nagyon meleg van bent.Irj nyugodtan,ha gondolod.tyhu ,irtam am :) tudnek meg :)
*mmint egy pizsit ,2 haloinget vittem.
Mindent osszevetve utolag 1 napra pakolnek (kiveve a betetek,bugyik) ,mert egy nap tobbszor vittek-hoztak a cuccaimat.
Én novemberre vagyok kiírva és a védőnő a 30. Het körül leadta a listát, hogy mi fog kelleni nekem és a gyereknek külön.
Ha esetleg tudja valaki, akkor megírná, hogy a ctg időpontot a kórház vagy a fogadott orvos adja? Kérném kéne a női klinikára, de nem emlékszem mit mondtak.
Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!