Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a szülési protokoll a...

Mi a szülési protokoll a Szent Margit kórházban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Aki a Margitban szült írja meg legyen szíves hogy mi a menet a három nap alatt, mit érdemes-célszerű-kell magával vinni az embernek (tudom fent van a honlapjukon, de ott pl. nem írják hogy kell a babának pelus a három napra és valaki azt mondta vigyek). Hogy történik a baba elhelyezése szülés után, a három nap alatt mikor viszik el a babót és mi célból, ha látogató jön vagy zuhanyozni kell menni akkor le kell-e adni a babát vagy maradhat egyedül a szobában, stb.stb... Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget. Ja és a csecsemősnővérekről kinek mi a véleménye?
2010. ápr. 24. 19:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egy pár hozzászólásban ellentmondást tapasztaltam,volt aki azt írta nem kell ruhát vinni, volt pedig aki azt hogy kell. Illetve az utolsó hozzászóló írta hogy pelenkázófeltét is jó ha viszek. Pelenkázófeltét nem lesz a szobában? Illetve van még egy kérdésem, ilyen pelenkázáshoz szükséges alkohol meg krém meg hintőpor, amik ugye a köldökcsonk tisztításhoz is kellenek a pelenkázás során azt adnak a csecsemősök vagy azt is vinni kell?

2010. ápr. 26. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Legutolsó vagyok.

Ruhát nem kötelező vinned, kisingbe és angol pólyába öltöztetik. Persze mossák, de ha szeretnél vinni, akkor nyugodtan. Pelenkázó alátétet is érdemes, mert bár van pelenkázó a szobában és fertőtlenítik is naponta, azért szerintem érdemes. A csecsemőosztályon persze nem hiszem, hogy babánként külön használnak. Steril vatta és alkohol is be van készítve a szobába, de nyugodtan vihetsz magaddal. Én összekészítettem egy pelenkázós kiscsomagot, amiben volt pelus, popsikrém, alkohol, vatta és bórvíz. Az utóbbi a szoptatáshoz kell, minden szopizás alkalmával le kell törölni a mellet bórvizes vattával, így elkerülhető a szájpenész. Ezt a doktor bácsinktól tudom, ott nem mondták.

A pelenkát pedig bár én bekészítettem, nem használták.

A cumisüveg viszont szerintem nagyon fontos.

Remélem tudtam segíteni!

2010. ápr. 26. 22:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

22:29-es: Köszönöm nagyon sokat segítettél. A bórvizes akármit azt szoptatás után kell használni de következő szoptatás előtt meg kell mosni a cicit? Hogy a baba ne szopizza le?

Tesóm most szült a bajcsyban és ott popsikrémet is adtak. A Margitban is adnak popsikrémet vagy azt vinni kell?

Tiszta málhás lóként fogunk bemenni a kórházba... :)

Tényleg aki nem rendelkezik autóval az hogy ment be a kórházba, taxival?

2010. ápr. 27. 08:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Pospsikrémet jobb ha viszel.Sokat segített nekem,hogy a szülés után másnap kaptunk kismamacsomagot és nagyon sok minta volt benne,föként popsikrém 2-3 db pelenka és még egy pár hasznos dolog.Én elfelejtettem berakni a csomagomba pelenkaalátétet igy az én eggyik törülközömre raktam rá a picikémet.mosogatószert és konyharuhát vagy egy kissebb méretü türcsit is rakjál be a szennyes evöeszközök,bögrék és a pici cumisüvegének elmosása miatt.Én azt is elfelejtettem az elsö babámnál.Akinek nincs autója én szerintem a mentö a legjobb.Minden jót.
2010. ápr. 27. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!