Harmadik szulesed milyen volt az elozoekhez kepest? (nem csaszarosokat kerdeznek)
Es ti nem paraztatok azon, ha beindul a szules, hogyan lesz idotok a masik ket gyerkocot elrendezni? Nekem ugyan nagyon lassu volt mindket szulesem, de ki tudja harmadjara milyen lesz.
Nalatok hogy volt a terv, mikor kit ertesitetek, hogyan oldjatok meg, hogy a gyerkocokre is vigyazzanak, ti is beerjetek idoben a korhazba es lehetoleg a ferjetek is veletek legyen?
Én még előtte állok, 2 hetem van a kiírtig, de ígérem, leírom majd, milyen volt. (az első nagyon hosszú és nehéz, több mint egy nap a magzatvízfolyástól, a második nagyon rövid és viszonylag könnyebb, 4 óra alatt szintén a magzatvízfolyástól)
Most is reménykedem, hogy egyértelmű magzatvízfolyással indul majd. :)
Arra a kérdésre tudok már válaszolni, hogyan tervezzük. Akár éjjel, akár nappal lesz, a tesómat hívom, közben ébresztem a férjem (nehezen ébred), közben letusolok, és indulunk. Tesóm útja max. negyed óra, így sok időt nem vesztünk, a kórház 40 km-re van, itt már jobban parázok, mi lesz.
Nekünk volt A-B-C tervünk, attól függően, hogy a nap melyik szakában indul a szülés.
Aztán az élet máshogy hozta picit, be kellett feküdnöm, mert a kisasszony nem akart kijönni.
5 napot bent voltam szülés előtt.
Az első 26 óra volt, a második, 4,5.
A harmadik egy óra 20 perc, így a férjem épp hogy beért, pedig a gyerekek amúgy is a nagyszülőknél voltak akkor.
Hát most hamarosan érkezik a negyedik és magam is be vagyok tojva.
Tervet még nem készítettünk. De gondolom fogunk.
Mi Budapesten élünk, és bár nem 40 km a kórház, észak Pestről Dél Budára kell beérni, ami a nap egyes szakaszaiban az egy órát is meghaladhatja, szóval ha úgy jön ki, akkor lehet hogy mentőt kell majd hívni, meglátjuk...
Hat, en 2 het 2 nap mulvara vagyok kiirva, mar kinyilt a mehszaj 1 ujjnyira, szoval nem biztos, hogy elobb olvasom a te tapasztalatodat 😁
Nekem a masodikkal is 16 ora volt a vajudas es utana meg pluszban a kitolas se 3 nyomas... nagyon szeretnek most egy konnyebb szulest. Viszont nekunk segitsegunk nem nagyon van, osszevissza napszaktol fuggoen kertunk meg 3 embert, mikor ki tudna besegiteni a gyerekekkel.
Egyreszrol persze gyors szulest szeretnek (bar az elozmenyek alapjan nem tudom erre mennyi az esely). Masreszrol meg felek, hogy oldjuk meg a logisztikat.
Nálunk az is egy nehézség, hogy a férjem nem nagyon vezet, csak közeli és kis távolságokon, a kórházhoz meg pont át kell menni a városon, szóval azt biztosan nem vállalja, főleg amikor stresszhelyzet van.
Én meg rendes fájások közepette már nem tudok vezetni értelem szerűen... :p
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!