Második császárt ki hogy viselte? Rosszabb mint az első? Miben más?
Az elsőt is jól viseltem, de eleve császárra számítottam farfekvés miatt, így nem ért váratlanul. Kb. tudtam mire számítsak. Az első felkelés volt rossz, meg a kórházban az a 2-3 nap, mire rájöttem, hogy jó mozogni, fordulni, de 1 hét után már lassan, de jöttem-mentem.
6 hete született a lányom, szintén császárral. Én lepődtem meg a legjobban, hogy fele annyira nem volt kellemetlen, fájdalmas, mint az első. Pedig több császáros kismamával is megismerkedtem, többnek a 2., 3. volt, mind azt mondta, hogy a 2. volt a legrosszabb. Én már az őrzőben 6 óra múlva tudtam oldalra fordulni, 12 óra múlva simán zuhanyoztam. Másnap, mikor kikerültem szobára, jobban mozogtam, mint a simán szült anyukák. Sokkal, de sokkal gyorsabban gyógyultam, az elsőhöz képest szinte nem is fájt. A ragasztó jobban húzódott, mint a sebem. 2 hét után vettem le a kötést, a heget nagyítóval kell keresni.
Eddig azt mondtam, hogy ha a 2. is császár, akkor nem vállalom be a 3. gyerkőcöt, de most azt mondom, hogy jöjjön, ha akar. :D
Persze ez csak az én tapasztalatom, de nekem totál pozitív volt az első is, de most a második meg +++.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!