3. császárt ki h élte meg? Mennyiben volt más mint az első 2, akár testileg, akár eljárásban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 10:25
1/8 anonim válasza:
nekem 3 volt. az elsot eszre se vettem. hosszant vagtak. a masodik 3 ev mulva ,ugyanott vagtak ez mar fajdalmasabb volt. a harmadikatra 6 evre.szinten ugyanott vagtak. borzalmas fajdalmaim voltak! nem is jo ra gondolni!
2/8 A kérdező kommentje:
nekem 3 év lesz a 2. és 3. között.. szóval akkor egyre rosszabb..
2012. aug. 17. 10:35
3/8 anonim válasza:
off: ez engem is érdekelne. 2 hét múlva lesz a harmadik császárom, és szintén kerek 3 év lesz a 2. és a 3. között. Nekem bikinivonalra vágták mind a kettőt, gyorsan felépültem, olyan szép a sebem, hogy ugyanarra vágnak megint.
37 hkm
4/8 A kérdező kommentje:
nekem mé 7 hét.. első sürgősségi volt,de az nagyon jól ment. második progios,nagyon szenvedtem utána.. most gondolkodom h alatatásban kérem.. én elköttetem magam közben,te is? már ha nem vagyok túl indiszkrét..
2012. aug. 17. 10:40
5/8 anonim válasza:
Szia. Nekem az 1. az újdonság volt. A 2. pontosan ugyanolyan volt mint az első. Hamar felépültem. A 3. sűrgősségi volt altatásban. Szabályosan halálfélelmem volt utána. Ennek fél éve már. De még mindig a rosszullét kerülget ha rá gondolok. 3 év 2 hónap alatt volt mind a 3 császár.
6/8 A kérdező kommentje:
halálfélelem az altatás miatt volt?
2012. aug. 17. 11:30
7/8 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok, engem is elkötnek.
8/8 anonim válasza:
Semmi különöset nem tapasztaltam. Csak a szoptatás közbeni mehosszehuzodasok egyre fájdalmasabbak... De ez császártól független! Az első brutális volt, es aztán egyre jobb. Féléves a legkisebb, két év múlva szeretnék teherbe esni a negyedikkel. Amikor a doki megkérdezte műtét közben, hogy kössön-e el, úgy felkialtottam, hogy Neee, hogy elszegyelltem mm agyam. Azt mondja a doki, ok-ok, csak kérdezem, mert erről nem beszéltünk. A méhe szempontjából akár még 8 gyereket szülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!