Tatabányán szült anyukák! Tudtok ajánlani kedves és lelkiismeretes szülésznőt? Hardiné Fazekas Erzsébetet ajánlották, de megijeszt, hogy azt mondják egy katonatiszt. Első szülésem lesz.
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 08:30
1/2 anonim válasza:
Hú, én nem ismerem, de attól ne ijedj meg, hogy katonatiszt. Az ember a szülésnél teljesen el van veszve, főleg, ha első szülésről van szó. Szerintem nagyon szuper, ha ilyenkor valaki határozottan mondja, hogy mit kell csinálni, a te pánikolásod is alábbhagy, mert arra figyelsz, hogy mindent úgy csinálj, ahogy mondja neked a szülésznő. Mondjuk én olyan vagyok, aki hajlamos elhagyni magát, és sokkal jobban össze tudom szedni magam, ha át tudom venni a mellettem lévő ember dinamizmusát és határozottságát. Ad egyfajta biztonságérzetet. Ha csak az szól "ellene", hogy katonatiszt, én bizony felfogadnám.
Könnyű szülést!
36 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Én Hlogyikné Németh Orsinál szültem, nagyon kedves, lelkiismeretes nő. Nem bántam meg, hogy öt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!