Péntek délután lesz császárom (6 körül), mikortól ne egyek?
Nekem delelottre idozitettek,azt mondta az orvosom,hogy reggel meg egy joghurtot,rudit ilyesmit megehetek.es ihatok is meg itthon (7re mentem be a korhazba)
Vegul 8:53 kor mar megvolt a pici.
Semmi bajom nem volt.
(Lecsuszott egy joghurt es egy fel rudi is)
Az első császárom sürgősségi volt, 4re volt kint a baba, előtte normálisan ebédeltem...
A 2. is kicsit hirtelen jött, ott reggel volt a műtét, előtte narancslét+tejeskávét ittam, csak legyintettek hogy jó lesz az. Egyiknél sem volt gond.
A helyedben reggel rendesen reggeliznék, aztán nem ennék már, és déltől nem is innék.
A reggel 6-os császárosoknak úgy volt a kórházban, hogy este 6-tól nem szabadott enni, éjféltől inni sem. Ebből kiindulva a helyedben korán reggel rendesen reggeliznék, aztán nem ennék már, és déltől nem is innék.
köszi :) inni azt szabad, azt tudom, még régebben egyszer beszéltünk róla, persze nem vedelni :)
enni ma 6tól gondoltam, hogy nem kellene, de akk hnap még reggelizek kicsit, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!