Eü okobol ha teherbe esem biztosan csaszarom lesz?
Nagyon felek a terhessegtol, szulestol es attol h mennyire valtozik meg a testem..
Vagyis inkabb h sikerul e vissza alakulnom. Jo anya e leszek, tudok.e majd szoptatni, tudok ezt azt a gyerekekrol, De ugyerzem ha ideadnanak egy ujszulottet nemtudom mit kellene tennem.
Tanacsok? Remelem nem iteltek el.
Imadom a gyerekeket, mindig sopankodva jovok el sogornomektol, van egy ket hetes fia es 2 eves lanya?
Nem írtál semmit, hogy miből gondolod, hogy császárod lesz.
A leírt félelmek mindenkiben megfogalmazódnak. De majd jönnek az ösztönök és persze tanulni is lehet sok mindenről.
A visszaalakulásról meg annyit, hogy nézz körül az ismerőseid között. Van, aki visszaalakul, van, aki nem. De nyilván nem lehetetlen. Szerencse is kell hozzá. De aki nem szerencsés, az tehet érte.
Nem gondolom , tudom, de nem az ugyben szerentek kerdezni, nem kivanom megosztanI.
Elnezest az ossze visszaságomèrt.
Zavarban vagyok. Mindent szeretnek tudni, honnan tudom mikor ehes, pelenkazni sem tudok.. rengeteg dolgot nem tudok úgymond.
Nagyon szeretnenk jovore kisbabât, es amikor latogatoba megyunk kisgyermekesekhez mègjobban megjön a kedvünk. De bizonytalan vagyok, hogy jol fogom e csinalnI, milyen anya leszek, milyen lesz a csaszar..szovodmenyektol felek igazából.
Tehât sok a kerdes bennem. A lènyeg, hogy bizonytalan vagyok, anyagi háttèr megvan már, csak a haz vâr bővìtèsre.
Stabil a parkapcsolatom is.
Felek attol is h a testem sikerul e visszanyernem nagyjabol... remelem mar èrthetőbb!!
Utolso ! Ne vedd magadra, ez az oldal nem neked valo.
Rosszul fogalmaztam, ez igaz, DE (!) Van kèrdèsem: mit tehetek a bizonytalanság ellen?
Szia.
Gondolom fogalmad sincs mennyire bearanyoztad az estémet. Koszonom az idot amit ram szantal, ez az erzes nem allando, csak gyakori, altalaban ha a sogornom kislanyaval vagyok elfelejtem, vigyazok ra napokig es imadom es o is elvezi a velem toltott idot. Nem vagyok hivatalosan a keresztanyja sajnos, de annak tekint. Viszont a kezembe adtak ma a kisfiut olyan picike torekeny azt sem tudtam h fogjam meg. Felelmetes volt. Pedig olyan edes, nagyszemu, cukorfalat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!