Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eü okobol ha teherbe esem...

Eü okobol ha teherbe esem biztosan csaszarom lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon felek a terhessegtol, szulestol es attol h mennyire valtozik meg a testem..

Vagyis inkabb h sikerul e vissza alakulnom. Jo anya e leszek, tudok.e majd szoptatni, tudok ezt azt a gyerekekrol, De ugyerzem ha ideadnanak egy ujszulottet nemtudom mit kellene tennem.

Tanacsok? Remelem nem iteltek el.

Imadom a gyerekeket, mindig sopankodva jovok el sogornomektol, van egy ket hetes fia es 2 eves lanya?

2016. máj. 1. 21:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Eléggé össze-vissza írsz. A kérdésben császár szerepel, a leírásban már a gyerek gondozása. Kicsit pontosítanál, hogy mit szeretnél tudni?
2016. máj. 1. 21:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtál semmit, hogy miből gondolod, hogy császárod lesz.

A leírt félelmek mindenkiben megfogalmazódnak. De majd jönnek az ösztönök és persze tanulni is lehet sok mindenről.

A visszaalakulásról meg annyit, hogy nézz körül az ismerőseid között. Van, aki visszaalakul, van, aki nem. De nyilván nem lehetetlen. Szerencse is kell hozzá. De aki nem szerencsés, az tehet érte.

2016. máj. 1. 21:17
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Ez itt nm a pszichológusod magánrendelője, de még csak nem is egy fórum. Gyere vissza, ha lesz kérdésed.
2016. máj. 1. 21:18
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem gondolom , tudom, de nem az ugyben szerentek kerdezni, nem kivanom megosztanI.

Elnezest az ossze visszaságomèrt.

Zavarban vagyok. Mindent szeretnek tudni, honnan tudom mikor ehes, pelenkazni sem tudok.. rengeteg dolgot nem tudok úgymond.

Nagyon szeretnenk jovore kisbabât, es amikor latogatoba megyunk kisgyermekesekhez mègjobban megjön a kedvünk. De bizonytalan vagyok, hogy jol fogom e csinalnI, milyen anya leszek, milyen lesz a csaszar..szovodmenyektol felek igazából.

Tehât sok a kerdes bennem. A lènyeg, hogy bizonytalan vagyok, anyagi háttèr megvan már, csak a haz vâr bővìtèsre.

Stabil a parkapcsolatom is.

Felek attol is h a testem sikerul e visszanyernem nagyjabol... remelem mar èrthetőbb!!

2016. máj. 1. 21:55
 5/19 A kérdező kommentje:

Utolso ! Ne vedd magadra, ez az oldal nem neked valo.

Rosszul fogalmaztam, ez igaz, DE (!) Van kèrdèsem: mit tehetek a bizonytalanság ellen?

2016. máj. 1. 21:57
 6/19 anonim ***** válasza:
82%
Hát, figy, vannak anyai ösztönök, plusz a kisbabák és az anyukájuk között van valami telepatikus kötelék is , vagy ilyesmi, szóval nem csak ráérzel, hanem elvileg pontosan tudni fogod, hogy mit szeretne. Vagy esetleg majd ahogy figyeled őt, beletanulsz. Szerintem hogyha akarod, hogyha akarsz tenni érte, és fontos neked a gyereked, akkor jó anya leszel. Sokan nem értékelik a gyereküket, hogy ez mekkora ajándék, és nem tisztelik őket, pedig kicsi ember csak. De ha te szereted, na, az pl egy nagyon lényeges pont. És szerintem ha ez az alap dolog megvan, akkor világos, hogy mindent meg fogsz tenni érte, és ha mindent beleadsz, szerintem nem lehetsz rossz anya. És a gyereked is szeretni fog, mert érzed, hogy te szereted, és ő fontos neked. Szóval mindent bele,és akkor menni fog. Bízzál már kicsit magadban!!:) Hogyha szereted a gyerekeket, szerintem rossz anya nem lehetsz!!:) Gondolom, hogy megvan benned a gondoskodás is; énnekem még nincs gyerekem, de majd én is szeretnék. Na de szóval hát mindent bele, igyekezzél minél jobb anya lenni, annyira, amennyire csak telik tőled, és ennyi.
2016. máj. 1. 22:26
 7/19 anonim ***** válasza:
*érzi, hogy te szereted, el kezdtem visszaolvasni, asszem elírtam.
2016. máj. 1. 22:28
 8/19 anonim ***** válasza:
*Ja és bocsi, mégegy, a "kicsi ember csak"-ot úgy értettem, hogy valaki hülyének nézi a gyerekeket, meg lenézi, pedig nem hülye, hanem még csak kicsi, és nem is veszik őt számításba, pedig lehet, hogy okosabb, mint a szülők, és nem értékelik őt, meg nem is kérdezik, pedig ő csak egy kicsi ember, és attól még, mert még nem járt iskolába pl, attól még nem kevesebb, mint mások. Ezt úgy értettem:) Ja és az ösztönösség, meg a telepatikus kifejezésmód igazából nem hinném, hogy ütik egymást, de amúgy ezeket még én is csak hallottam:)
2016. máj. 1. 22:32
 9/19 A kérdező kommentje:

Szia.

Gondolom fogalmad sincs mennyire bearanyoztad az estémet. Koszonom az idot amit ram szantal, ez az erzes nem allando, csak gyakori, altalaban ha a sogornom kislanyaval vagyok elfelejtem, vigyazok ra napokig es imadom es o is elvezi a velem toltott idot. Nem vagyok hivatalosan a keresztanyja sajnos, de annak tekint. Viszont a kezembe adtak ma a kisfiut olyan picike torekeny azt sem tudtam h fogjam meg. Felelmetes volt. Pedig olyan edes, nagyszemu, cukorfalat! :)

2016. máj. 1. 22:38
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Elhiheted, egyik nő se szoptatott azelőtt, hogy megszületett volna az első gyereke, mégis a legtöbbnek sikerül. Sőt, sokan vannak, akik életükben akkor pelenkáztak először, amikor már a sajátjukat kellett, mégis sikerült.
2016. máj. 1. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!