Eü okobol ha teherbe esem biztosan csaszarom lesz?
Nagyon felek a terhessegtol, szulestol es attol h mennyire valtozik meg a testem..
Vagyis inkabb h sikerul e vissza alakulnom. Jo anya e leszek, tudok.e majd szoptatni, tudok ezt azt a gyerekekrol, De ugyerzem ha ideadnanak egy ujszulottet nemtudom mit kellene tennem.
Tanacsok? Remelem nem iteltek el.
Imadom a gyerekeket, mindig sopankodva jovok el sogornomektol, van egy ket hetes fia es 2 eves lanya?
Nem a félelmem miatt lesz császár
Miert annál akardtok le nem az a kérdés de megírtam kommentben kétszer :)
A leendő gyermekednek Te leszel a Világ Legtökéletesebb Anyukája és Neked Ő lesz a Világ Legtökéletesebb Gyermeke!
Azzal, hogy ÉLETET ADSZ, mindegy hogy császárral vagy természetes úton, azzal egy csodálatos dolgot is a világra hozol, mert nem csak egy mini emberke fog megszületni akkor, hanem egy Édesanya is! És bízz magatokban!
32/nő, anya (sürgősségi császárral született meg a lányom, de időre. 7,5 hónapos kortól tápszeres, addig tudtam szoptatni. Én bíztam és bízok is magunkban. ) 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!