Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eü okobol ha teherbe esem...

Eü okobol ha teherbe esem biztosan csaszarom lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon felek a terhessegtol, szulestol es attol h mennyire valtozik meg a testem..

Vagyis inkabb h sikerul e vissza alakulnom. Jo anya e leszek, tudok.e majd szoptatni, tudok ezt azt a gyerekekrol, De ugyerzem ha ideadnanak egy ujszulottet nemtudom mit kellene tennem.

Tanacsok? Remelem nem iteltek el.

Imadom a gyerekeket, mindig sopankodva jovok el sogornomektol, van egy ket hetes fia es 2 eves lanya?

2016. máj. 1. 21:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Itt arra gondoltam , hogy mivan ha nem lesz tejem. Engem nagy csalodas erne... mindent megazeretnek adnI majd Neki!
2016. máj. 1. 23:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Amugymeg ennyire ostobanak nem kell neznI... azert mert bizonytalan vagyok, teljesen normalis, intelligens ember vagyok! Üdv!
2016. máj. 1. 23:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Amugy a kerdesem igazabol fent kijelentes. Csak kerdojellel a vegen, tehettem ki!:(
2016. máj. 1. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
nem lesz császárod a félemeid miatt,amiket irsz normális ilyenkor
2016. máj. 2. 07:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem a félelmem miatt lesz császár

Miert annál akardtok le nem az a kérdés de megírtam kommentben kétszer :)

2016. máj. 2. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sok mindenre én sem voltam felkészülve, rokonság pedig messze lakott, így mindenben magamra és a páromra számíthattam csak. Nem volt könnyű már a terhesség sem, mert a habos-babos álom nekünk nem jutott meg. Kórházban is benn kellett feküdnöm és végig veszélyeztetett voltam. Végül koraszülött is lett a fiam, szóval ez már adott egy kis alapozót. Az első hat hét mesés volt, azt hittük, minden ilyen szuper lesz, aztán hirtelen átváltott hasfájósba és se éjjelünk, se nappalunk nem volt, kikészültünk, de a legrosszabb csak ezután jött. Hirtelen magas láza lett és a gyerekorvos nem tudta mi baja. Be kellett vinnünk a kórházba, ahol kiderült, hogy mégsem teljesen egészségesen jött a világra, mert vesefejlődési rendellenessége van és egy fertőzés elvitte a fél veséjét. Nah, onnantól kezdve a tejem is apadni kezdett, mert idegileg padlón voltam. A kórházi kezelés után további vizsgálatok, műtétek jöttek. Aztán kiderült, hogy a szívével is gondok vannak. 4 hónaposan már tápszeres volt. Eleinte nagyon utáltam magam emiatt, de aztán rájöttem, hogy a tápszer sem rossz, sőt, szükség esetén nagyon is jó. Ekkor meg már a hozzátáplálást is el lehetett kezdeni, így nem egész nap csak a tápit ette. Most már lassan óvodás nagyfiú lesz és bár még mindig baj van a veséjével, készülünk a következő műtétre, egész jól összeszedtük magunkat a kezdeti nehézségek után.
2016. máj. 3. 08:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyeneken stresszelni, előre pláne felesleges. Mindenki segíteni fog. Pl már a kórházban megmutatják, hogyan kell pelenkázni, szoptatni, stb. Ha valamit nem tudsz, megkérdezed a védőnőt vagy van ezer fórum. Senki sem születik úgy, hogy mindent tud az anyaságról.
2016. máj. 7. 09:01
 18/19 bithorlo ***** válasza:

A leendő gyermekednek Te leszel a Világ Legtökéletesebb Anyukája és Neked Ő lesz a Világ Legtökéletesebb Gyermeke!

Azzal, hogy ÉLETET ADSZ, mindegy hogy császárral vagy természetes úton, azzal egy csodálatos dolgot is a világra hozol, mert nem csak egy mini emberke fog megszületni akkor, hanem egy Édesanya is! És bízz magatokban!

32/nő, anya (sürgősségi császárral született meg a lányom, de időre. 7,5 hónapos kortól tápszeres, addig tudtam szoptatni. Én bíztam és bízok is magunkban. ) 😊

2016. máj. 10. 23:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom. :) ezzel jol indult a napom.:))
2016. máj. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!