Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha programozott csaszarom van?

Ha programozott csaszarom van?

Figyelt kérdés
De elobb megindul a szules akkor is altatnak? Hagynak vajudni? Hogy van ez? Keresre lett csaszar (rèszben)- aki elitel tartsta magaban!
2016. ápr. 21. 16:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
Ha elindul előbb és gyors lesz,nem fognak császározni :-)
2016. ápr. 21. 16:54
 2/21 anonim ***** válasza:

Dehogynem, ha ki vagy írva császárra, akkor az lesz.

Nekem így volt, előbb elfolyt a magzatvíz. Minden ugyanúgy zajlott, mintha aznap csinálták volna, csak így külön be kellett hívni a dokimat, megvártuk, és mentünk a műtőbe. A vajúdás addig tartott persze, de még csak az eleje volt. Nem altattak, de nem is úgy volt terezve.

2016. ápr. 21. 17:05
 3/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2016. ápr. 21. 17:28
 4/21 anonim ***** válasza:
25%
Azért írtam,h ha gyors lesz...egy 1-1,5 óra alatt lezajlódó szüléssel szülő nőt nem fognak császározni!
2016. ápr. 21. 18:02
 5/21 anonim ***** válasza:
32%

A szobatársamnál pl. este 8-kor kezdődtek a fájások, fél óra múlva indultak a kórházba, mert olyan gyorsan erősödtek, este 10-re már kint volt a gyerek. Nála pl. nem is tudtak volna császározni, mert mire beértek az osztályra, épp annyi idő volt, hogy felfeküdjön, és már nyomhatott is. Szóval igen, létezik olyan, hogy rohamszülés, olyankor nem fognak császározni, pláne nem kérésre.

Ha normál lefolyású a szülés, valószínűleg hagynak vajúdni, mert használ a babának.

2016. ápr. 21. 18:08
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Kérdeztem erről a dokimat. Azt mondta, akkor azonnal bemegyek és megcsászároznak. A programcsászár általában nem poénból van. De ha meg a szülő nő által választott császár, akkor meg még indokoltabb ragaszkodni hozzá.
2016. ápr. 21. 18:28
 7/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :) mondjuk igy belegondolva igy logikus..csak biztos nem voltam benne!
2016. ápr. 21. 19:25
 8/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha a gyerek feje már a szülőcsatornában van, akkor szerintem nem nagyon szoktak kockáztatni, ha nem életek forognak kockán, de lehet, hogy rosszul gondolom.
2016. ápr. 21. 20:25
 9/21 A kérdező kommentje:
Enis igy gondolom!!!
2016. ápr. 21. 20:27
 10/21 anonim ***** válasza:
22%
8: de a programcsászár eleve azért van, mert életek forognak kockán. vagy naiv vagyok?:D
2016. ápr. 21. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!