Most tudtam meg, hogy farfekvéses a babám, emiatt programozott császárom lesz. Mit tegyek a kórházi csomagba? Kell valami extra?
Semmi extra nem kell. Nekem bugyiban az az igazi, nagymama óriási bugyija vált be, igaz, már a terhesség végén is azt hordtam.
Ha nincs ellenjavallat, ne altatást válaszd, csak az érzéstelenítést : egyrészt akkor azonnal megmutatjak a babát, másrészt az érzéstelenítő lassan ürül ki, így a fájdalom se hirtelen, hanem fokozatosan jelentkezik majd.
Szívószálat vigyél, mert mi először csak üres levest kaptunk, azt akkor is meg kellett inni, ha nem emelhetted fel a fejed... szóval az jól jött.
A vérzés császár után jóval kevesebb. Én a kórházban 3 napot voltam, ott használtam éjszakai betétet. Itthon 1 hétig normált, aztán tisztasági.
Hasszorítós alsó nélkül nálunk nem engedték ki a császárosokat a kórházból... meg sokkal kényelmesebb is. Otthon 6 kb a 6 hetes kontrollig kötelező hordani.
(nekem semmi hasam nem volt 1 hét után, de akkor is jól eső érzés volt, hogy ott tartja valami.)
Azt hiszem ennyi, ami extra.
Ha kérdésed van írj nyugodtan. 6hónapja szültem császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!