Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha programozott csaszarom van?

Ha programozott csaszarom van?

Figyelt kérdés
De elobb megindul a szules akkor is altatnak? Hagynak vajudni? Hogy van ez? Keresre lett csaszar (rèszben)- aki elitel tartsta magaban!
2016. ápr. 21. 16:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha ő kéri,akkor nem forog semmi kockán!
2016. ápr. 21. 20:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Láthatatlan a zárojelben levo szo, meg amit kertem?:)
2016. ápr. 21. 23:43
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

Szia Kérdező!

Persze, hogy láthatatlan. Jól esik lehurrogni a másikat, anélkül, hogy bármit is tudnának a körülményekről, okokról.

35 hetes terhes vagyok. Második baba. Első császár volt. Most kérdezték mit szeretnék? Császár vagy sima. Császárt kértem én is. No, lehet osztani engem is!

2016. ápr. 22. 23:03
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen eszre vettem h sokan ezert jarnak az ilyen kerdesek "alà", az ő szegenysegi bizonyitvanyuk, s nem az enyèm!:)

Boldog Babaváràst, jo egeszseget!

2016. ápr. 22. 23:30
 15/21 A kérdező kommentje:

Egyebkent hagynak vajudni mindenkit?

Eloszor en kertem a csaszart , aztan kiderult h kell mert volt ket vakbel mutetem is.

2016. ápr. 22. 23:31
 16/21 anonim ***** válasza:
A részbent én úgy vettem, hogy akkor egészségügyi oka is van, de azért örülsz is neki. Mit jelent akkor a részben? (Nekem orvosi indok nélküli programcsászárom volt, de mivel a dokimmal így egyeztünk meg, ezért tuti az lett volna, akkor is, ha beindul.) Minden jól ment egyébként, nagyon jó szülésélmény volt, a férjem is szívesen emlékszik rá. Nekem megérte ezt választani, szerintem ne félj tőle.
2016. ápr. 23. 07:31
 17/21 anonim ***** válasza:

*utolsó vagyok, a dokim szerint csak addig "hagynak" vajúdni, amíg beérsz a kórházba, kért császár esetén.:)azt is csak azért hagyják, mert a taxi idejét nem tudják befolyásolni.

tipp: a várandósgondozási könyvedbe legyen az adott kórház pecsétje betéve az uh-knál és a 3. oldal környékén is, és akkor a mentős - ha rendes - oda visz, ha vajúdsz és mentő visz be, nem pedig a területileg illetékes kórházba (ha esetleg nem ott szülsz). Én a Maternityn szültem, de nem 12. kerületi, hanem 5. kerületi lakos vagyok, vagyis a Péterfybe vittek volna vész esetén.

2016. ápr. 23. 07:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Szia.:) pont elotted eggyel feljebb irtam h miert.:) volt mar egyeb mutetem. De orulnek a csaszarnak! Alkatom miatt is kerdeses.
2016. ápr. 23. 10:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Jaj. Ertem amugy megnyugtattal picit! En es a volegenyem is ezt latjuk a legjobbnak. Az elitelt tekinteteket es szavakat megsem halljuk!:)

Vajudast szoktak egy ket korhazban altalaban tovabb hagyni, vagy beinditjak a szulest h a gyermekágyi urulek tavozzon.vagymi...:) de allitolag nagyon ritka!

2016. ápr. 23. 10:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Érdekes a kérdés...mert én csak császárral szülhetek. És ezen szoktam gondolkozni, mi van ha előbb beindul. Nálam nem kockáztatja dokim a rendes szülést méhdaganat műtét miatt.
2016. máj. 7. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!