Ha programozott csaszarom van?
Szia Kérdező!
Persze, hogy láthatatlan. Jól esik lehurrogni a másikat, anélkül, hogy bármit is tudnának a körülményekről, okokról.
35 hetes terhes vagyok. Második baba. Első császár volt. Most kérdezték mit szeretnék? Császár vagy sima. Császárt kértem én is. No, lehet osztani engem is!
Igen eszre vettem h sokan ezert jarnak az ilyen kerdesek "alà", az ő szegenysegi bizonyitvanyuk, s nem az enyèm!:)
Boldog Babaváràst, jo egeszseget!
Egyebkent hagynak vajudni mindenkit?
Eloszor en kertem a csaszart , aztan kiderult h kell mert volt ket vakbel mutetem is.
*utolsó vagyok, a dokim szerint csak addig "hagynak" vajúdni, amíg beérsz a kórházba, kért császár esetén.:)azt is csak azért hagyják, mert a taxi idejét nem tudják befolyásolni.
tipp: a várandósgondozási könyvedbe legyen az adott kórház pecsétje betéve az uh-knál és a 3. oldal környékén is, és akkor a mentős - ha rendes - oda visz, ha vajúdsz és mentő visz be, nem pedig a területileg illetékes kórházba (ha esetleg nem ott szülsz). Én a Maternityn szültem, de nem 12. kerületi, hanem 5. kerületi lakos vagyok, vagyis a Péterfybe vittek volna vész esetén.
Jaj. Ertem amugy megnyugtattal picit! En es a volegenyem is ezt latjuk a legjobbnak. Az elitelt tekinteteket es szavakat megsem halljuk!:)
Vajudast szoktak egy ket korhazban altalaban tovabb hagyni, vagy beinditjak a szulest h a gyermekágyi urulek tavozzon.vagymi...:) de allitolag nagyon ritka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!