Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a terhesség végén nem...

Ha a terhesség végén nem szedtem homeósbogyókat, csak a szülés alatt akkor is hatnak majd?

Figyelt kérdés
Mivel nyitott a méhszájam (38. héten), állítólag nem szabad szedni a caulophylumot és a cimicifuga-t. Viszont szülés alatt mindenképpen akarom, így is hatásos lehet, ha előtte nem szedtem? Kérem csak azok válaszoljanak, akik használták, nem igazán vagyok kíváncsi azokra, akik homeópátia ellenesek! Előre is köszönöm!
2016. szept. 7. 16:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, tudom, hogy nem mindenkinél hatnak a homeós dolgok, de mindenképpen meg akarom próbálni!
2016. szept. 7. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem vagy kíváncsi a homopátia ellenzőkre, akkor mire? Bólogató kutyára?

Placebóként biztos van hatása, más egyéb nincsen, bármennyire is állítja majd akármelyik buggyant homeóanyuka.

2016. szept. 7. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanannyira lesz így hatásos, mintha terhesség alatt is szednéd.
2016. szept. 7. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Pont annyira hatásos, mint egy átcsomagolt Tic-Tac, aminek a csomagolásán megígérik, hogy könnyebbé teszi a szülést.

A placebohatás az egyetlen, ami tényleg működteti.

Soha, egy kísérlettel sem tudták még igazolni, hogy a homeopátiás készítmények hatásosak.

2016. szept. 7. 17:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha placebó, jobb, mint a semmi! Csak már annyiszor hallottam, hogy minek szednéd, úgysem hatnak...., hogy már elegem lett. Most tapasztalatokra lennék kíváncsi, akik már használták
2016. szept. 7. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm szedte végig, mindig amit éppen kellett, szülés alatt is. 36 óra bőgéssel teli vajúdás után császározták.
2016. szept. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!