Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál fogadjjak orvost...

Gaál Erzsébeet kérdése:

Császárnál fogadjjak orvost vagy ne?

Figyelt kérdés
Körübelül mennyi idősen kell orvost fogadni? Vagy mind1? Nagyon várom a válaszokat mert nemtudom mitcsináljak.
2016. szept. 6. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Olyat sem lattam mèg h levan cseszve egy kerdezo mert nem koszonte meg elore a vàlaszokat. De mindegyis..

Ha szeretnel fogadj orvost, programozott csaszar eseten legalabb tudnad az idopontot es nem kapkodva lennel felvagva..

2016. szept. 7. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:
34%
Hálátlan a kérdező :D egy kerdezos oldalon. Jo vicc
2016. szept. 7. 16:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt fogadott orvosom, a 38. héten derült ki hogy császár kell, be is fektettek, 39 hetesen meg is műtöttek.

Ha hamarabb tudom fogadtam volna, nagyon féltem, senki nem mondott semmit, utolsó este tudtam meg ki fog műteni. Azt is csak a nővèrtől, meg hogy mi lesz mire számítsak.

A varratszedèsnél végül aztán mégis kapott borítékot, amit végül vonakodva de elfogadott.

Szóval ha megteheted, fogadj orvost!

2016. szept. 7. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!