Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál spinális vagy eda?

Császárnál spinális vagy eda?

Figyelt kérdés

ha jól tudom, spinális után nem szabad fejet emelgetni, eda után lehet. Itt olvastam egyik válaszban, szóval lehet, hpogy baromság, akkor bocsi :(

Pécsen fogok szülni, itt mi van? Lehet esetleg kérni, hogy eda legyen? akkor nem kell feküdni órákat? Ha jól tudom a term. szülők is ezt kapnak, de ott mégsem érzéstelenednek el teljesen, vagy császárnál is ez van, csak nagyobb mennyiségben?

Lehet kérni a dokit, hogy úgy érzéstelenítsen, hogy utána ne kelljen feküdni? Nem szeretek kiszolgáltatott lenni, szeretném egyből mellre tenni, ellátni a babámat, stb...

Hány órát kell feküdni amúgy? Eddig 6-8at olvastam, védőnő 12-t mondott...

2016. szept. 1. 21:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Spinális van és feküdni kell valamennyit, a császár nagy hasi műtét. Nézz meg egy videót és megérted miért. Kórháza válogatja, kb. 10 óra után minket már kísértek tusolni.
2016. szept. 1. 21:22
 2/24 anonim ***** válasza:
46%

Spinal mindig eda nem eleg

Ha a spinalt vekony tuvel szurjak nem kell fekudni

Kulfoldon sehol nem kell fekudni max 30 percet

2016. szept. 1. 21:25
 3/24 A kérdező kommentje:

ez az, ha külföldön nem kell, akkor itthon miért kell úgy csinálni, h kelljen... ráadásul utána aznap nem lehet enni se meg inni is csak keveset, bnőmnek kinn meg 9kor volt császára, délben már vitték neki az ebédet simán, mászkálhatott is... miért kell itthon ennyire mindent túlbonyolítani?

Akkor ha megkérem a dokit, valószínű van erre lehetőség itthon is? Ki is fizetem, a drágább, vagy valami, csak ne kelljen kiszolgáltatva feküdni, mint egy darab fa..

2016. szept. 1. 21:27
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
#2-es, miről beszélsz? Spinális után több óra, míg egyáltalán meg tudod mozdítani a lábujjadat, meg lassan, fokozatosan visszatér a testérzeted.
2016. szept. 1. 21:29
 5/24 A kérdező kommentje:
utolsó, akkor külföldön mivel érzéstelenítenek, hogy lehet simán mozogni?
2016. szept. 1. 21:45
 6/24 anonim ***** válasza:
49%

Nem arrol volt szo tudsz menni kocogni hanem arrol meddig kell laposban fekudni es nem szabad fejet felemelni.

Enni rogton lehet akar meleget is

Inni is

2016. szept. 1. 21:50
 7/24 anonim ***** válasza:
49%
Nalunk kb 6_8 orat maradnak agyban cad vel de laposan nem kell fekudni
2016. szept. 1. 21:51
 8/24 anonim ***** válasza:
Pécsett spinális érzéstelenítés van,majd utána 12óra fekvés folyamatos vérnyomás méréssel. Azért az első felkelés így sem egy sétagalopp...
2016. szept. 2. 07:57
 9/24 A kérdező kommentje:
de miért a 12 óra, nem ugyan azzal érzéstelenítenek, mint máshol, hogy itt többet kell feküdni?
2016. szept. 2. 08:46
 10/24 anonim ***** válasza:

8as vagyok. Gondolom itt ez a protokoll... kérdezd meg a dokit,erre mástól sztem úgyse kapsz jobb választ.

Én csak a saját tapasztalatomat mondtam el,mindkét császárom után 12órát kellett feküdnöm.

2016. szept. 2. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!